Quantcast
Κυρανάκης στον Realfm 97,8 για τη δίκη Γεωργιάδη: Πήγαμε για να μάθουμε την αλήθεια και τα στοιχεία - Προσπαθούν να λερώσουν το όνομά μου - enikonomia.gr
share

Κυρανάκης στον Realfm 97,8 για τη δίκη Γεωργιάδη: Πήγαμε για να μάθουμε την αλήθεια και τα στοιχεία – Προσπαθούν να λερώσουν το όνομά μου

δημοσιεύτηκε:

“Υπάρχει μία προσωπική στοχοποίηση δική μου με ψέματα. Προσπαθούν να λερώσουν το όνομά μου γιατί έχω κάνει ένα καθαρό ξεκίνημα στην πολιτική και ενοχλεί κάποιους συγκεκριμένους εκεί στην κυβέρνηση, οι οποίοι με έχουν στοχοποιήσει προσωπικά”, είπε ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Πήγαμε, όσοι πήγαμε από τη ΝΔ, σε αυτή τη δίκη ως ακροατήριο. Τι σημαίνει ακροατήριο; Σημαίνει ότι είναι για τους ακροατές, οι ακρατές δεν παίρνουν τον λόγο, δεν παίρνουν θέση, δεν υπερασπίζονται, δεν κατηγορούν, είναι ακροατές. Πήγαμε να μάθουμε την αλήθεια, να μάθουμε τα στοιχεία, να ακούσουμε με τα αυτιά μας, να δούμε με τα μάτια μας τα πραγματικά στοιχεία της υπόθεσης. Είναι τόσο απλό. Τώρα το να προσπαθούν κάποιοι να λερώσουν το όνομά μου, λέγοντας ότι ήμουν μάρτυρας υπεράσπισης ή λέγοντας ότι έχω γράψει non paper ή λέγοντας ότι κατέθεσα υπέρ του Γεωργιάδη είναι συκοφάντες” σημείωσε ο κ. Κυρανάκης.

Αναφερόμενος στις εκλογές ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ δήλωσε: “Εάν έπειτα από λίγους μήνες μετά τις εκλογές ο Τσίπρας επιλέξει να ρίξει την κυβέρνηση που θα έχει πάρει μόλις μία ψήφο από τον ελληνικό λαό, στις επόμενες εκλογές η ΝΔ θα πάρει μεγαλύτερο ποσοστό. Μπορεί να πάρει στις ενδιάμεσες εκλογές λιγότερους βουλευτές αλλά προφανώς θα έχει το δικαίωμα να έχει αλλάξει τον εκλογικό νόμο. Θα δούμε πόσους βουλευτές θα μπορέσει να αλλάξει στον εκλογικό νόμο από το τι ποσοστό θα πάρει στις ερχόμενες εκλογές και ποια κόμματα θα υπερψηφίσουν αυτή τη νέα πρόταση για εκλογικό νόμο. Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά”.

Σχετικά με την εγκληματικότητα ο κ. Κυρανάκης ανάφερε ότι “τα στοιχεία της Αστυνομίας διαψεύδουν αυτά που λέει η κυβέρνηση και συγκεκριμένα οι δύο κυρίες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη… Η ομάδα ΔΕΛΤΑ προλάμβανε τα περιστατικά, όπου έβλεπε και είχε την ικανότητα και την ευελιξία να μπορέσει να τα εντοπίσει και να τα προλάβει, το έκανε αποτελεσματικά”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.