Quantcast
Κυρία Μέρκελ, διαβάστε τις επιστολές οργής ​​των αναγνωστών της Bild! - enikonomia.gr
share

Κυρία Μέρκελ, διαβάστε τις επιστολές οργής ​​των αναγνωστών της Bild!

δημοσιεύτηκε:

Αύριο η Bundestag θα ανοίξει το δρόμο για το 3ο πακέτο διάσωσης για την Αθήνα ύψους 86 δισ. ευρώ! Πολλοί Γερμανοί ωστόσο είναι κατά μιας περαιτέρω βοήθειας προς την Ελλάδα. Η Bild δημοσιεύει τις συγκεκριμένες επιστολές και απηυθύνει έκκληση προς την κ. Μέρκελ να τις διαβάσουν πριν ψηφίσουν…

 

Κούρεμα αντί βοήθειας

Καλύτερα ένα τέλος με τρόμο παρά μια φρίκη χωρίς τέλος! Αφού δεν πρόκειται να δούμε ποτέ ξανά τα εκατομμύρια και δισεκατομμύρια ευρώ από την Ελλάδα, θα πρέπει να γίνει ένα κούρεμα. Λύπη μόνο για τον πληθυσμό αναφέρει η Dietrich Liefeld.

 

Οι απλοί άνθρωποι λυπούνται!

Αυτή η κυβέρνηση στην Ελλάδα, αλλά και η προηγούμενη κυβέρνηση δεν ήταν σε θέση να δεχθεί τη βοήθειά μας. Αντ ‘αυτού, μας αμαυρώνουν και μας προσβάλλουν αναφέρει ο κ. Waldemar και η κ. Bärbe.

 

Ποιος μπορεί να σώσει τους φορολογούμενους;

Σήμεραη κ.  Άνγκελα Μέρκελ διασώζει την Ελλάδα, αύριο τον κόσμο και έπειτα το σύμπαν. Και ποιος θα σώσει τους Γερμανούς πολίτες και τους φορολογούμενους μπροστά της αναρωτιέται ο Holger Burba.

 

Λιγότερο για τους συνταξιούχους, περισσότερο για την Αθήνα!

Στη Γερμανία, οι συντάξεις μειώνονται και τα χρήματα για την Ελλάδα είναι διαθέσιμα σε αφθονία. Αυτό δεν πάει άλλο αναφέρει ο Hannelore Fietze.

 

Ένα παράδειγμα της Ιρλανδίας να λάβει!

Χαίρομαι τους ανθρώπους της Πορτογαλίας και της Ιρλανδίας οι οποίοι έχουν κάνει αυτό που πρέπει για να ανακάμψουν. Οι Έλληνες πρέπει να περιμένουμε και να μάθουν να πληρώνουν αναφέρει ο Dieter Peppel.

 

Δεν χρειάζεται να είναι προσβεβλημένος!

Δεν είμαι ο μεγαλύτερος φίλος της κ. Μέρκελ. Αλλά αν θα έλεγε: «Σταματήστε, δεν υπάρχει πλέον ούτε σεντ» θα ήμουν μαζί της. αναφέρει ο κ. Thomas.

 

Bosbach και Σόιμπλε τρέχουν!

Χθες το βράδυ είδα ένα όνειρο: Bosbach και Σόιμπλε, ηγέτες με μια λαμπρή, αναλυτικό μυαλό, διαχειρίζονται από κοινού τις υποθέσεις της χώρας μας. Τι θα μας γλιτώσει αναφέρει η H. Jürgen Frommholz.

 

Μην πετάτε ακόμα περισσότερα χρήματα!

Οι πολιτικοί μας ηγέτες, θα πρέπει να θυμούνται τον όρκο που έχουν δώσει και να σταθούν μακριά από επικίνδυνους ανθρώπους και όχι να τους βοηθήσουν με επιπλέον 86 δισ. ευρώ. Η Ευρώπη άλλωστε δεν σπάει αναφέρει ο Karl Mannhardt.

 

Οι Έλληνες πρέπει να σώσει!

Σε περίπτωση που λάβει όλα τα χρήματα και ο κ.Τσίπρας δεν κρατήσει τις υποσχέσεις του πάλι θα έχουμε πληρώσει εμείς άσκοπα, αναφέρει η Monika Müller.

 

Επιστροφή στη δραχμή;

Η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στη δραχμή. Τότε τα πράγματα και για τους ‘Ελληνες πλούσιους δεν θα πηγαίνουν και τόσο καλά αναφέρει ο Waldtraut Kraus.

 

Οι Έλληνες πρέπει να αντιμετωπίσουν τον εαυτό σας!

Η Ελλάδα θα έχει ακόμη πέντε χρόνια οικονομική βοήθεια ώστε να προσπαθήσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Ωστόσο είναι αγενής και έχει μόνο απαιτήσεις αναφέρει η Heike Rampp.

 

Τι θα συμβεί αν αποτύχει η διάσωση;

Κυρία Μέρκελ, τι θα πείτε σε τρία χρόνια, όταν η διάσωση δεν δούλεψε;

Μπορώ να σας δώσω την απάντηση τώρα: «Αυτό κανείς δεν μπορούσε να το προβλέψει» αναφέρει ο Jürgen Radetzki.

 

Ως συνταξιούχος αισθάνομαι «άνευ αξίας»

Αναρωτιέμαι γιατί είμαστε «άνευ αξίας» συνταξιούχοι οι οποίοι παραιτηθήκαμε από το 2,1% αύξηση στις συντάξεις για να στείλουμε υπέρογκα χρηματικά ποσά σε μια διεφθαρμένη κυβέρνηση αναφέρει ο Karl-Josef Gehlen.

 

Πρέπει να σεβαστούμε το «Oxi»!

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μετά το «Oxi» στο ελληνικό δημοψήφισμα η Ελλάδα τώρα θέλει και πάλι ενισχύσεις 86 δισ. ευρώ. Οι Έλληνες δήλωσαν σαφώς την αντίθεσή της σε νέο χρέος αναφέρει ο Α. Matena.

 

Αγαπητοί ‘Ελληνες

Αγαπητοί Έλληνες, γιατί δεν έχετε αναρωτηθεί ποιος σας έφερε σε αυτή την κατάσταση; Ήταν οι πολιτικοί των κυβερνήσεών σας; Αν το μίσος μας είναι πραγματικά τόσο μεγάλο, παραιτηθείτε από τη βοήθειά μας αναφέρει ο Udo Ritzki.

 

Η Μέρκελ δεν έχει διαπραγματευτεί μόνη της!

Η κ. Μέρκελ δεν κάθεται μόνη της στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, όταν πρόκειται για την Ελλάδα! Ποια είναι λοιπόν τα ανόητα λόγια κατά της καγκελαρίου αναφέρει ο Leopold Bechstädt.

 

Καγκελάριος των Γερμανών, όχι των Ελλήνων!

Η κ. Μέρκελ έχει προφανώς ξεχάσει, ποιανού λαού Καγκελάριος είναι και πρέπει να επιλέξει αναφέρει η Eveline Faulhaber.

 

Δεν είναι πλέον CDU Διάλεξε!

Επέλεγα το CDU 50 χρόνια αλλά ποτέ ξανάαναφέρει η Elke Hanning.

 

Μέρκελ-Σόιμπλε αξίζουν το σεβασμό μας!

Ο κ. Σόιμπλε και η Καγκελάριος Μέρκελ αξίζουν τις ευχαριστίες μας και τον σεβασμό μας για την γιγαντιαία δουλειά που έχουν κάνει μέχρι τώρα. Και έχουν την πλήρη στήριξή μας για το έργο που εξακολουθεί να βρίσκεται μπροστά τους αναφέρει ο Klaus Romberg.

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις από το Liveblog του Enikonomia.gr

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.