Quantcast
Κυριάκος Θεοδωρακάκος: Καταφέραμε να κρατήσουμε όρθιο τον ΕΔΟΕΑΠ, πετύχαμε πολλά - enikonomia.gr
share

Κυριάκος Θεοδωρακάκος: Καταφέραμε να κρατήσουμε όρθιο τον ΕΔΟΕΑΠ, πετύχαμε πολλά

δημοσιεύτηκε:

Άρθρο του Κυριάκου Θεοδωρακάκου, Αντιπροέδρου του ΕΔΟΕΑΠ

Αυτά τα δύσκολα χρόνια που καταφέραμε να κρατήσουμε όρθιο τον ΕΔΟΕΑΠ, πετύχαμε πολλά, αρκετές φορές κόντρα στις πιθανότητες και τις δύσκολες συνθήκες που κληθήκαμε να διαχειριστούμε.

Προσωπικά, θα ήθελα να σταθώ στην αγκαλιά φροντίδας και ασφάλειας που προσφέραμε στις γυναίκες συναδέλφους.

Γιατί, παρά το ότι οι μισοί από τους ασφαλισμένους μας είναι γυναίκες, οι παροχές του Οργανισμού υπολείπονταν των αναγκών και μάλιστα κατά πολύ.

Σήμερα ο ΕΔΟΕΑΠ έχει συμβάσεις με μεγάλα μαιευτήρια όπως το Ιασώ και το Ρέα, περιφερειακά όπως η κλινική Θήλεος στα Γιαννιτσά ειδικές συμβάσεις με το Μητέρα και το Λητώ και την Ευρωκλινική παίδων στην Αθήνα.

Σήμερα, το πολυϊατρείο της Αθήνας διαθέτει ψηφιακό μαστογράφο υπερσύγχρονης τεχνολογίας και υπερηχοτομογράφους με ειδικές κεφαλές για την εξέταση του μαστού στα πολυϊατρεία των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης.

Παρέχει τέλος ένα πλήρες πρόγραμμα προληπτικών εξετάσεων για τον καρκίνο του μαστού, σε όλη τη χώρα με συμβάσεις που επιτρέπουν στη γυναίκα συνάδελφο να έχει απευθείας πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, την ώρα που τις χρειάζεται.

Νοιώθω χαρούμενος και περήφανος για όσα έγιναν και με τη βοήθεια σας στις εκλογές του Οργανισμού στις οποίες είμαι υποψήφιος, μπορούμε να κερδίσουμε ακόμα περισσότερο. Γιατί, πέρα από τους αριθμούς, οι γυναίκες είναι ίδια η ζωή και τους αξίζουν τα πάντα. Και γι αυτό θα συνεχίσουμε να παλεύουμε.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.