Quantcast
Κυβέρνηση και Βαρουφάκης διαψεύδουν τη Bild για τα περί λάθους επιστολής - enikonomia.gr
share

Κυβέρνηση και Βαρουφάκης διαψεύδουν τη Bild για τα περί λάθους επιστολής

δημοσιεύτηκε:

Κατηγορηματική διάψευση από την κυβέρνηση, του δημοσιεύματος της Bild , ότι έστειλε λάθος επιστολή την Πέμπτη στις Βρυξέλλες.

Υπενθυμίζεται ότι η γερμανική εφημερίδα ανέφερε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον επικεφαλής του Eurogroup προετοίμασαν επιστολή για να διασφαλίσουν την στήριξη των εταιρών.

Ωστόσο, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών έστειλε άλλη εκδοχή, στην οποία παρέλειπε να εκφράσει διαβεβαιώσεις ότι η Ελλάδα θα τηρήσει τους όρους που είχε αποδεχτεί η προηγούμενη κυβέρνηση.

“Τις τελευταίες ώρες διαρρέεται το ευφάνταστο σενάριο ότι εστάλη λάθος επιστολή στο Eurogroup και ότι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στην κα Μέρκελ για αυτό το υποτιθέμενο λάθος!”, αναφέρουν ανώτατες κυβερνητικές πηγές

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι “είναι προφανές ότι η νοσηρή φαντασία ορισμένων αγγίζει τα όρια της προβοκάτσιας. Η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τις συκοφαντικές διαρροές”.

Από την πλευρά του ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης έγραψε στο twitter: “τις απίθανες ιστορίες της Bild μπορεί να τις πιστέψει κανείς μόνο με προσωπική ευθύνη”. 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.