Quantcast
ΛΑ.Ε: Η υπηρεσιακή κυβέρνηση να μην προχωρήσει τη σύμβαση του ΟΛΠ - enikonomia.gr
share

ΛΑ.Ε: Η υπηρεσιακή κυβέρνηση να μην προχωρήσει τη σύμβαση του ΟΛΠ

δημοσιεύτηκε:

«Φαίνεται πως το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου δε σταματά ούτε στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα μετά τις καταγγελίες του δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, Χρήστου Βρεττάκου  ότι η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ προχωρά στη σύμβαση παραχώρησης των εκτάσεων του Δημοσίου του ΟΛΠ.

Αυτό σημαίνει, όπως υπογραμμίζει σε σχετική ανακοίνωση, ότι εκτάσεις που ανήκουν στον ελληνικό λαό θα παραχωρηθούν στους «επενδυτές»: Το Καστράκι, το λιμανάκι των αλιέων, η παραλιακή μετώπη της Δραπετσώνας, η Λιμενική Ζώνη των Λιπασμάτων, ο χώρος στον οποίο θα ανεγερθεί το Κέντρο Υγείας. Πρόκειται για ένα κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό έγκλημα σε βάρος των κατοίκων της περιοχής.

Αυτές είναι οι επιπτώσεις της επιλογής της κυβέρνησης Τσίπρα να επιμείνει στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού και να την συμπεριλάβει και στο Τρίτο Μνημόνιο.

Καλούμε την Υπηρεσιακή Κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην σύμβαση παραχώρησης. Ρόλος της είναι να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές και όχι να ξεπουλά τη δημόσια περιουσία.

Εμείς δεν πρόκειται να αναγνωρίσουμε τέτοιες αποφάσεις και θα αγωνιστούμε με κάθε τρόπο για την ανατροπή τους, καταλήγει η ΛΑΕ.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.