Quantcast
Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση ξεπουλά την Ελλάδα - enikonomia.gr
share

Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση ξεπουλά την Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Για “ξεπούλημα της Ελλάδας” και εκποίηση φιλέτων κατήγγειλε την κυβέρνηση ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο πρόεδρος της ΛΑΕ ,μιλώντας στον ΣΚΑΙ έκανε λόγο για αντιδράσεις για τα μάτια του κόσμου, εξαπολύοντας επίθεση σε υπουργούς της όπως ο Θοδωρής Δρίτσας και Χρήστος Σπίρτζης.

“Έχω ακούσει πολλά λόγια που αποδείχθηκαν έπεα πτερόεντα, ο κ. Δρίτσας είχε ενστάσεις για την COSCO και όμως υπέγραψε φαρδιά – πλατιά” σημείωσε, ενώ για τον υπουργό Υποδομών είπε ότι “Για τα μάτια του κόσμου είναι αντιδράσεις όπως του Σπίρτζη… Πρόκειται για απεριόριστη υποκρισία, είχαμε μεταβίβαση των 14 αεροδρομίων φιλέτων στο γερμανικό δημόσιο τζάμπα για τον έλεγχο του τουρισμού” πρόσθεσε.

Ο κ. Λαφαζάνης δήλωσε ακόμη ότι οι ιδιωτικοποιήσεις στην πραγματικότητα είναι επανακρατικοποιήσεις, καθώς η COSCO ανήκει στο κινεζικό δημόσιο, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πουλήθηκε σε κρατική ιταλική εταιρεία, ενώ και τη ΔΕΣΦΑ θέλει να πάρει η SOCAR που είναι κρατική αζέρικη εταιρεία.

Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για το χρέος μίλησε για “μεγάλη τραγωδία”, επιμένοντας πως είναι μη βιώσιμο. Όπως δήλωσε, “το θέμα του χρέους έπρεπε να καταγγελθεί από την αρχή και η Ελλάδα να διεκδικήσει διαγραφή του”. “Τα τρομακτικά και ληστρικά μέτρα που εφαρμόζονται θα οδηγήσουν σε έξοδο από την ευρωζώνη με άκρως ασύντακτο τρόπο, ενώ χρειάζεται συντεταγμένη έξοδος” εκτίμησε.

“Η κυβέρνηση θέλει να ελέγξει την ενημέρωση – Διάτρητη διαδικασία”

Αναφορικά με το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ο πρόεδρος της ΛΑΕ έκανε λόγο για διάτρητη διαδικασία, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να ελέγξει την ενημέρωση όπως οι προηγούμενες, αλλά με διαφορετικό τρόπο, γιατί χάνει την εξουσία. “Πρόκειται για τη λογικη να ελέγξουμε την ενημέρωση γιατί τη θεωρούμε ως το ύστατο καταφύγιο παραμονής στην εξουσία… Κυβερνήσεις που χάνουν υποστήριξη από το λαό θέλουν ένα ύστατο στήριγμα εξουσίας” τόνισε.

Σύμφωνα με τον κ. Λαφαζάνη, η κυβέρνηση με την κρατική τηλεόραση και ραδιοφωνία ασκεί προπαγάνδα με τα χρήματα του ελληνικού λαού, και αυτή την τακτική θέλει να ακολουθήσει και στο χώρο της ιδιωτικής τηλεόρασης με πιο έντονο τρόπο. “Η διαδικασία του ‘’Γιάννης κερνάει – Γιάννης πίνει’’ είναι διάτρητη… Τη χρησιμοποιεί για να μοιράσει την πίτα ανάλογα με τις επιδιώξεις της και τις προτεραιότητές της” παρατήρησε.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.