Quantcast
Λεουτσάκος: «Το "Ναι" σημαίνει ότι παραδινόμαστε στους δανειστές» - enikonomia.gr
share

Λεουτσάκος: «Το “Ναι” σημαίνει ότι παραδινόμαστε στους δανειστές»

δημοσιεύτηκε:

«Ο ψηφοφόρος πρέπει να γνωρίζει τι θα ψηφίσει στο δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου», ανέφερε   σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Λεουτσάκος στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου

Μάλιστα ο ίδιος διευκρίνισε ότι: «Tο όχι στο δημοψήφισμα σημαίνει ότι αρνούμαστε τα    συγκεκριμένα μέτρα (όπως καταργείται το αφορολόγητο πετρέλαιο στους αγρότες αλλά θα λαμβάνονται ως κοινή επιχείρηση).

«Ζητάμε να βρεθεί λύση που θα κρατάει την κοινωνία όρθια. Οι πιστωτές ζήτησαν από την ελληνική κυβέρνηση να δέσουν χεροπόδαρα τον λαό», συμπλήρωσε και συνέχισε λέγοντας ότι: «Η απάντηση του όχι του ελληνικού λαού ενισχύει την  διάθεση της κυβέρνησης να πραγματοποιήσει  τα μέτρα αλλά κυρίως το χρέος της χώρας».

« Άλλος δρόμος δεν υπάρχει εκτός ύφεσης και λιτότητας. Πρέπει να υπάρξει βαθιά διαγραφή  χρέους για να υπάρξει λύση», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων ο κ. Λεουτσάκος  ανέφερε  ότι: «Το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα σημαίνει ότι παραδινόμαστε ως ελληνικός λαός στους δανειστές».

Ωστόσο ο ίδιος επισήμανε: «Την ευθύνη για τις ελληνικές τράπεζες την έχει η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα. Πριν ανακοινωθεί ότι θα γίνουν επίσημα capital control στις ελληνικές τράπεζες, καταγράφηκαν μεγάλες εκροές ύψους 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ μόνο το Σαββατοκύριακο».

«Ο κ. Αλέξης Τσίπρας δεν έχει ταυτίσει τη θέση του με τον εαυτό του. Αυτό είναι καλό γιατί ο πρωθυπουργός εξυπηρετεί το συμφέρον του ελληνικού λαού», τόνισε…

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.