Quantcast
Λεβέντης: Τα Μνημόνια ήταν η κατάληξη της δειλίας του πολιτικού μας συστήματος - enikonomia.gr
share

Λεβέντης: Τα Μνημόνια ήταν η κατάληξη της δειλίας του πολιτικού μας συστήματος

δημοσιεύτηκε:


Την άποψη ότι «αφού δεν έρχονται επενδύσεις η κυβέρνηση είναι έρμαιο μιας πολύ ζοφερής πραγματικότητας» εκφράζει, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης λέγοντας ότι «αν ο κ. Τσίπρας εξαναγκαστεί να μειώσει συντάξεις από 1-1-2018 είναι πολύ πιθανό να προτιμήσει εκλογικό αιφνιδιασμό».

Ο κ. Λεβέντης υποστηρίζει ακόμη μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι η Ένωση Κεντρώων «δεν επιδιώκει συνεργασία ούτε με τον κ. Τσίπρα ούτε με τον κ. Μητσοτάκη».

Ερωτηθείς εάν η κυβέρνηση επιχειρήσει σύντομα να ξαναβγεί στις αγορές πετυχαίνοντας ακόμη μικρότερο επιτόκιο, ο κ. Λεβέντης εκτιμά ότι «αν η κυβέρνηση υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις, αν συγκρατήσει τις κρατικές δαπάνες, σίγουρα υπάρχει αισιοδοξία» ωστόσο, όπως λέει, «οι κινήσεις της μαρτυρούν το αντίθετο».

Για την υπόθεση του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου, ο Βασίλης Λεβέντης υποστηρίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «η συνέχιση του σήριαλ βλάπτει τη χώρα» και σημειώνει ότι «τα μνημόνια ήταν η κατάληξη της δειλίας του πολιτικού μας συστήματος».

Τέλος, αναφερόμενος στην προ ημερών του καταγγελία ότι μερικά ιδιωτικά κανάλια δεν προβάλλουν τις ανακοινώσεις του κόμματός του που δημοσιοποιούνται μέσω του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απαντά : «Οι θέσεις μας ενοχλούν. Ο αποκλεισμός κοινοβουλευτικού κόμματος και δη μετριοπαθούς είναι ανήθικος».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.