Quantcast
Λήγει σήμερα η προθεσμία για ενστάσεις επί των αποτελεσμάτων για την Ειδική Αγωγή - Τι πρέπει να γνωρίζετε - enikonomia.gr
share

Λήγει σήμερα η προθεσμία για ενστάσεις επί των αποτελεσμάτων για την Ειδική Αγωγή – Τι πρέπει να γνωρίζετε

δημοσιεύτηκε:

Λήγει σήμερα Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 στις 14.00 το μεσημέρι η προθεσμία για τις ενστάσεις επί των προσωρινών αποτελεσμάτων στην Ειδική Αγωγή σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Οι ενστάσεις υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του, ακολουθώντας τη διαδρομή: www.asep.gr – Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → Είσοδος Μέλους → Επιλογή → ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ.

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο 20 ευρώ αλλιώς η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο, το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο) επιλέγοντας Φορέας Δημοσίου Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr).

Προς διευκόλυνση των υποψηφίων έχει δημιουργηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www. asep.gr) σχετικός σύνδεσμος (βλ. λογότυπο με την ονομασία «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ»), ο οποίος οδηγεί στον ανωτέρω διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr). Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον αριθμό τού παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.