Quantcast
Λιμενεργάτες: Δυναμική παρέμβαση κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ σε συνέδριο - enikonomia.gr
share

Λιμενεργάτες: Δυναμική παρέμβαση κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ σε συνέδριο

δημοσιεύτηκε:

Σε δυναμική παρέμβαση στις εργασίες του 12ου Συνεδρίου των Ευρωπαϊκών Λιμανιών (ESPO) προχώρησαν μέλη της ΟΜΥΛΕ (της ομοσπονδίας υπαλλήλων λιμένων Ελλάδας) και της Ενωσης Λιμενεργατών του ΟΛΠ, για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στη σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά, 

Οι συνδικαλιστές μπήκαν μπροστά από το βήμα πριν ξεκινήσει την ομιλία του ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, κρατώντας ένα πανό που έγραφε στα αγγλικά «στοπ στην ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς».

Σύμφωνα με τα μέλη της ΟΜΥΛΕ, ο αναπληρωτής υπουργός αιφνιδιάστηκε από την κίνηση αυτή και περιορίστηκε στο σχόλιο «έχουμε και εκπλήξεις».

Ο πρόεδρος της ΟΜΥΛΕ Γιώργος Γεωργακόπουλος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για το θέμα, είπε ότι ήταν μια συμβολική κίνηση προκειμένου να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες στο συνέδριο και είπε ότι όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτή, αφού παρέμειναν τρία με τέσσερα λεπτά στη σκηνή, αποχώρησαν.

Πρόσθεσε δε ότι αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο αρμόδιος υπουργός δεν αναφέρθηκε στην ομιλία του στο θέμα της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού και μίλησε μόνο για την ανάπτυξη.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.