Quantcast
Λοβέρδος: Οι σημερινοί κυβερνώντες είναι σύγχρονοι Δηλιγιάννηδες - enikonomia.gr
share

Λοβέρδος: Οι σημερινοί κυβερνώντες είναι σύγχρονοι Δηλιγιάννηδες

δημοσιεύτηκε:

«Οι σημερινοί κυβερνώντες είναι σύγχρονοι Δηλιγιάννηδες που όπως εκείνος έκλεισε τις πρεσβείες μας έτσι και αυτοί ζητούν τα λεφτά των πρεσβειών», τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη ΝΕΡΙΤ.

«Οι σύγχρονοι Δηλιγιάννηδες ο οποίος έλεγε προεκλογικά τα πάντα και μετά έκλεισε τις πρεσβείες για να βρει πόρους, ζητούν τα λεφτά των πρεσβειών», είπε μεταξύ άλλων για τις πρεσβίες ενώ για το ομόλογο του ΕΤΕΑ σημείωσε:

 «Εμείς ποτέ δεν σπάσαμε ομόλογο! Αυτοί σπάνε ομόλογο με 25% ζημία για να δώσουν συντάξεις. Απιστία προφανώς! Να προσέξει η Διοίκηση του ΕΤΕΑ».

Για το αν η αντιπολίτευση ψηφίσει την συμφωνία που θα έρθει στη Βουλή, πρόσθεσε: «Να δούμε τη συμφωνία πρώτα και μετά να καθαρίσουμε τη στάση μας.Αν ισχύουν αυτά που η κυβέρνηση λέει, η εισήγησή μου θα είναι όχι. Έχουν 162 βουλευτές που επί 4 μήνες λένε στα ΜΜΕ πόσο καλά τα κάνουν! Θα στηρίξουν φαντάζομαι το προϊόν της διαπραγμάτευσης».

Τέλος, για τις εσωκομματικές διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ ο κ. Λοβέρδος είπε ότι: «Το 80% του χρόνου μας αφιερώνεται στη χώρα. Αν δεν έχουμε δυσάρεστες εξελίξεις για το λαό και τη χώρα θα κάνουμε και εκλογή αρχηγού. Θα προτείνω μορφές συλλογικής λειτουργίας στο κόμμα μας. Πχ ο Γραμματέας να εκλέγεται από το συνέδριο. Έτσι θα είναι ισχυρός”.

 

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.