Quantcast
Μανιάτης σε Τσακαλώτο: Εντάσσετε όλη την περιουσία της Ελλάδας στο ταμείο Σόιμπλε - enikonomia.gr
share

Μανιάτης σε Τσακαλώτο: Εντάσσετε όλη την περιουσία της Ελλάδας στο ταμείο Σόιμπλε

δημοσιεύτηκε:

Σφοδρή επίθεση στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο εξαπέλυσε ο εισηγητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα στη Βουλή.

«Με το νομοσχέδιο εντάσσετε ακόμη και το νερό, εντάσσετε όλη την περιουσία της Ελλάδας στο ταμείο Σόιμπλε. Χθες ομολογήσατε ότι θα τα ιδιωτικοποιήσετε όλα. Είπε χθες ο κ. Τσακαλώτος, είτε γιατί του ξέφυγε είτε από αλαζονεία, “μην σας νοιάζει το νερό, δεν θα ιδιωτικοποιηθεί όσο είμαι εγώ υπουργός”. Και ποιος σας είπε ότι μας ενδιαφέρει η προσωπική σας πολιτική δέσμευση για το αν θα ιδιωτικοποιηθεί το νερό; Και αν αύριο σας αναδομήσει ο κ. Τσίπρας;», ανέφερε ο κ. Μανιάτης.

Πρόσθεσε επίσης πως όσα είπε χθες ο υπουργός Οικονομικών συνιστούν τουλάχιστον ομολογία ότι όταν ο ίδιος φύγει από την καρέκλα του όλα είναι ανοιχτά να ιδιωτικοποιηθούν.

«Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν το πολιτικό Βατερλό της κυβέρνησης. Καλογρίτσας gate. Η αριστερή διαπλοκή. Ο εργολάβος της κυβέρνησης, με τους κουμπάρους στην κυβέρνηση, με διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που το πιστωτικό του όριο από την τράπεζα Αττικής έγινε από 10 εκατομμύρια, 100 εκατομμύρια» σημείωσε μεταξύ άλλων, ο κ. Μανιάτης.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.