Quantcast
Μάρδας: Τον Φεβρουάριο έβγαλα 40.000 ευρώ στο εξωτερικό - enikonomia.gr
share

Μάρδας: Τον Φεβρουάριο έβγαλα 40.000 ευρώ στο εξωτερικό

δημοσιεύτηκε:

Κοντά στον Φεβρουάριο και όχι τον Νοέμβριο έβγαλε στο εξωτερικό 40.000 ευρώ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας για τις σπουδές της κόρης του, η οποία όμως τελικά δεν πήγε να σπουδάσει.

Σε τηλεφωνική του παρέμβαση χθες στην εκπομπή online στο Mega, o κ. Μάρδας ισχυρίστηκε ότι έβγαλε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Βέλγιο 30-40.000 ευρώ λίγο πριν τις εκλογές, αντίθετα με όσα ισχυριζόταν την Τρίτη ότι η μεταφορά είχε γίνει τον Οκτώβρη-Νοέμβρη.

«Τα όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι άγρια συκοφάντηση, αύριο όλοι οι βουλευτές θα έχουν βεβαίωση, η οποία αποδεικνύει πως δεν έχω βγάλει ούτε ένα ευρώ στο εξωτερικό και δη 80.000 όταν ήμουν υπουργός καθώς επίσης και πως δεν έχω κανένα λογαριασμό στο Λουξεμβούργο. Τα 30- 40 χιλιάδες ευρώ που έβγαλα ήταν όσο ήμουν εκτός κυβέρνησης, μερικές μέρες πριν φύγει η κόρη μου στο εξωτερικό, κοντά στο Φλεβάρη. Η κόρη μου βέβαια δεν πέρασε τις εξετάσεις, όπως περιμέναμε, παρέμεινε στην Ελλάδα και θα πάει σε λίγο καιρό. Και φυσικά δεν είναι χρήματα που δεν έχω δηλωμένα στο πόθεν έσχες» τόνισε ο κ. Μάρδας.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι δεν επιδίωξε να «παρκάρει» τα χρήματά του και ότι αν ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο θα τα έστελνε σε χώρα με ΑΑΑ όπως η Γερμανία ή το Λουξεμβούργο, όχι στο Βέλγιο.

Ως κοροϊδία – όπως είπε ο ίδιος – εξέλαβε τους ισχυρισμούς του υπουργού ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξέφρασε την απορία του: «Μου λέτε ότι συνέπεσε 2-3 μέρες προ των εκλογών, ξέροντας όλοι ότι θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, να βγάλετε τα λεφτά στο Βέλγιο, χωρίς να ξέρετε αν θα περάσει η κόρη σας;».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.