Quantcast
Μαυραγάνης στον Realfm 97,8: Ποιος είναι ο Thanassis στο σποτ των ΑΝΕΛ - enikonomia.gr
share

Μαυραγάνης στον Realfm 97,8: Ποιος είναι ο Thanassis στο σποτ των ΑΝΕΛ

δημοσιεύτηκε:

Στο σποτ των ΑΝΕΛ για τις Ευρωεκλογές αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Νίκος Μαυραγάνης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

Στο ερώτημα ποιος είναι ο Thanassis που πρωταγωνιστεί στο σποτ ο κ. Μαυραγάνης απάντησε: “Είναι το πολιτικό σύστημα που θέλει ακόμα να μην λέει όχι σε ένα διευθυντήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που κατήγγειλε ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1995. Επιλέχθηκε ένα όνομα ελληνικό, επιλέχθηκε ένα όνομα ανθρώπου να δοθεί σε ένα προσφιλές ζώο, το σκυλάκι αυτό, για να συμβολίσει ακριβώς ότι η Ελλάδα είναι ένα έθνος κράτος το οποίο πρέπει να εξακολουθήσει να υπάρχει όπως και τα υπόλοιπα έθνη κράτη γιατί δεν είναι εθνικισμός να πιστεύεις ότι τα κύτταρα της Ευρώπης, που μέχρι σήμερα δημιούργησαν επί εκατονταετίες τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, πρέπει να εξακολουθήσουν να υπάρχουν”.

“Ο οργανισμός που ξεχνά τα κύτταρα του, πεθαίνει. Αυτό είναι αγάπη προς την Ευρώπη, δεν είναι εχθρότητα προς την Ευρώπη. Το σποτ αφορά τις Ευρωεκλογές… Εγώ θεωρώ ότι σε όλους τους κομματικούς σχηματισμούς υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι και έντιμοι και ηθικοί και έξυπνοι και διαυγείς και είναι και χρήσιμοι. Πατριώτες όλοι αισθάνονται, κάθε Έλληνας αισθάνεται πατριώτης αλλά έχει διαφορετικές οπτικές”, σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ.

Σχετικά με τις αποκαλύψεις που αναμένεται να κάνει ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος αναφορικά με τη διαμάχη που έχει με τον κ. Κοτζιά για το θέμα με τις μίζες ο κ. Μαυραγάνης ανέφερε μεταξύ άλλων: “Προφανώς οι αποκαλύψεις που θα κάνει είναι στη σφαίρα της προσωπικής του βουλευτικής αλλά και προεδρικής δραστηριότητας και δεν θα μπορούσα εγώ να προβώ σε αποκαλύψεις πριν από την ημέρα εκείνη. Αλλά αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι δεν είναι μία ακριβώς προσωπική διαμάχη των δύο αυτών ανδρών. Είναι μία διαμάχη πραγματικά εδώ η οποία έχει από κάτω και σοβαρές ιδεολογικές διαφορές και υπόβαθρο. Ασφαλώς ήμασταν στην ίδια κυβέρνηση, αλλά δεν ταυτιστήκαμε ποτέ με τον ΣΥΡΙΖΑ”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.