Quantcast
Μαξίμου: Η Πρόεδρος της Βουλής συμπεριφέρεται ως δικτάτορας - enikonomia.gr
share

Μαξίμου: Η Πρόεδρος της Βουλής συμπεριφέρεται ως δικτάτορας

δημοσιεύτηκε:

Οξύνεται η κόντρα ανάμεσα στην Κυβέρνηση και στην Πρόεδρο της Βουλής. ‘Αμεση ήταν η απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου σε όσα είπε η κα. Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια του διαλόγου που είχε μπροστά στις κάμερες, με τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Με ένα λακωνικό και εξαιρετικά σκληρό σχόλιο απαντούν οι κυβερνητικοί κύκλοι στις τελευταίες κινήσεις της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου. Η σχετική διαρροή αναφέρει: «Η Πρόεδρος της Βουλής συμπεριφέρεται ως δικτάτορας, θεωρεί πως είναι το θεσμικό επίκεντρο του πολιτεύματος, ενώ είναι απλά μια λάθος επιλογή».

Επίσης τονίζουν με έμφαση πως: «Θεματοφύλακας του συντάγματος είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας», ανέφεραν χαρακτηριστικά κυβερνητικές πηγές και πρόσθεταν ότι «Οι δηλώσεις αυτές αποτελούν μηδενισμό της διαπραγματευτικής προσπάθειας της κυβέρνησης, άποψη που δεν τόλμησε να αναφέρει ούτε η πιο σκληρή αντιπολίτευση».

 

Προεδρία της Δημοκρατίας: Ουδέν σχόλιον…

Την ίδια στιγμή κύκλοι της Προεδρίας της Δημοκρατίας, απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ για τις νέες δηλώσεις της προέρου της Βουλής για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τόνισαν:«ουδέν σχόλιον, διότι από χθες η Προεδρία της Δημοκρατίας δεν ασχολείται με την κ. Κωνσταντοπούλου».

Πηγή: real.gr

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.