Quantcast
Μαξίμου: Πάγια θέση της κυβέρνησης οι διαβουλεύσεις να γίνονται στις Βρυξέλλες - enikonomia.gr
share

Μαξίμου: Πάγια θέση της κυβέρνησης οι διαβουλεύσεις να γίνονται στις Βρυξέλλες

δημοσιεύτηκε:

Έντονη είναι η αντίδραση του Μαξίμου, στις δηλώσεις του εκπροσώπου της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά, διαμηνύοντας ότι πάγια θέση της κυβέρνησης, είναι οι διαβουλεύσεις με τους θεσμούς να γίνονται στις Βρυξέλλες και όχι στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαργαρίτης Σχοινάς, ανέφερε στις δηλώσεις του ότι θα πραγματοποιηθούν διαβουλεύσεις μεταξύ Ελλάδας και θεσμών, τόσο στις Βρυξέλλες αλλά και στην Αθήνα.

“Στις Βρυξέλλες αναμένεται να διεξαχθούν οι τεχνικές διαβουλεύσεις ανάμεσα στην ελληνική πλευρά και τους θεσμούς, μετά από αίτημα του προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερr”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σχοινάς. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι κάποιες πτυχές των συζητήσεων θα πρέπει να διεξαχθούν, επί τόπου, στην Αθήνα.

“Πάγια θέση της κυβέρνησης είναι οι διαβουλεύσεις να γίνονται στις Βρυξέλλες”, διαμηνύουν, σε άμεση αντίδραση – απάντηση – κορυφαίες πηγές του Μεγάρου Μαξίμου.

Ταυτόχρονα, όπως αποκαλύπτουν οι πηγές του Μαξίμου, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στην κυβέρνηση, αναφορικά με την έκβαση της συνεδρίασης του Eurogroup.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.