Quantcast
Με πιστωτική κάρτα η αγορά εισιτηρίου στην Ακρόπολη - enikonomia.gr
share

Με πιστωτική κάρτα η αγορά εισιτηρίου στην Ακρόπολη

δημοσιεύτηκε:

Με πιστωτική κάρτα μπορούν, για πρώτη φορά, να πληρώσουν οι μεμονωμένοι επισκέπτες και τα οργανωμένα γκρουπ, το εισιτήριό τους, για τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτισμού στις 29 Ιουνίου, ανταποκρινόμενο σε αίτημα του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ).

Ειδικότερα, το αίτημα αυτό έχει τεθεί εδώ και πολλά χρόνια, αλλά τώρα εφαρμόζεται. Όσον αφορά στη δυσκολία ρευστού, διευκρινίζεται ότι τα γκρουπ τουριστών θα δίνουν voucher, όπου αυτό υπάρχει.
Πάντως, όπου δεν υπάρχει voucher, οι πράκτορες των γκρουπ θα παραδίδουν στα εκδοτήρια πιστωτικό σημείωμα με τα πλήρη φορολογικά στοιχεία τους, το οποίο θα το εξοφλούν μετά το άνοιγμα των τραπεζών.
Ο ΗΑΤΤΑ είπε στα τα μέλη του ότι: η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού βρίσκεται στα αγγλικά, στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου και κάλεσε τα τουριστικά γραφεία να το αποστείλουν στους συνεργάτες και πελάτες τους στο εξωτερικό».
«Να τους διαβεβαιώσετε ότι δεν υπάρχει αναστάτωση στη χώρα και ότι οι τουρίστες δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα. Η Ελλάδα είναι Ευρώπη και αποτελεί τον πιο δημοφιλή και ελκυστικό τουριστικό προορισμό», επισήμανε ο ΗΑΤΤΑ.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.