Quantcast
Με τα στοιχεία που συνέλεξε το Brussels Group, ασχολήθηκε το Euroworking group - enikonomia.gr
share

Με τα στοιχεία που συνέλεξε το Brussels Group, ασχολήθηκε το Euroworking group

δημοσιεύτηκε:

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, μετά από μόλις 45 λεπτά, η συνεδρίαση της ομάδας εργασίας της Ευρωζώνης (Euroworking group ), στην οποία την Ελλάδα εκπροσώπησαν ο Γ.Γ. δημοσιονομικής πολιτικής κ. Νίκος Θεοχαράκης και η ειδική σύμβουλος του υπουργού οικονομικών κ. Έλενα Παναρίτη.

Κατά τη συνεδρίαση της ομάδας των τεχνοκρατών, έγινε μια σύνοψη των στοιχείων που έχουν συλλέξει από την περασμένη Πέμπτη τα τεχνικά κλιμάκια της Ομάδας των Βρυξελλών. Υπενθυμίζεται ότι, από την περασμένη εβδομάδα στελέχη από την Ε.Ε. το ΔΝΤ και την ΕΚΤ, ξεσκονίζουν τα δημοσιονομικά στοιχεία του 2014 και του 2015.

Από χθες, ειδικό κλιμάκιο, κάνει περιοδεία στις τέσσερις μεγάλες εμπορικές τράπεζες, για να συλλέξει οικονομικά στοιχεία και να ενημερωθεί για την πορεία της ανόδου των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Η συλλογή των στοιχείων θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, στις οποίες στελέχη από τους τρείς θεσμούς, θα συλλέξουν στοιχεία για το ασφαλιστικό, τα εργασιακά και τις συνθήκες ανταγωνισμού.

Σε ερώτηση αν η συνεδρίαση του Euroworking group, μπορεί να αποτελεί προπομπό για την διεξαγωγή έκτακτου Eurogroup, τόσο οι Έλληνες αξιωματούχοι όσο και τα μέλη των τεχνικών κλιμακίων, απάντησαν αρνητικά.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.