Quantcast
Μεγάλη γκάμα ελληνικών επίπλων στην Furnidec Business - enikonomia.gr
share

Μεγάλη γκάμα ελληνικών επίπλων στην Furnidec Business

δημοσιεύτηκε:

Μεγάλη καταγράφεται η γκάμα των ελληνικών επίπλων στη Furnidec Business, που άνοιξε σήμερα τις πύλες της στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και θα διαρκέσει μέχρι και τις 11/3, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες της, να “γνωρίσουν” από κοντά όλες τις τάσεις, αλλά και τις προοπτικές του οικιακού και επαγγελματικού επίπλου, όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η διοργανώτρια ΔΕΘ-Helexpo.

Η έκθεση αναπτύσσεται στα περίπτερα 15 και 13 και εκτείνεται σε χώρο 11.000 τ.μ. και σ’ αυτή συμμετέχουν επαγγελματίες από διαφορετικούς χώρους, όπως είναι οι έμποροι προϊόντων επίπλου και διακόσμησης, αλλά και αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές και ξενοδόχοι. “Η Furnidec Business καλύπτει όλες τις πτυχές του κλάδου και τα διαφορετικά ενδιαφέροντα των επισκεπτών” υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Οι εμπορικοί επισκέπτες της Furnidec Business προέρχονται από την Ελλάδα και το εξωτερικό και εκπροσωπούν ορισμένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα στον χώρο του επίπλου και των υφασμάτων επίπλωσης. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι εμπορικοί επισκέπτες είναι φέτος περίπου 150 από όλη την Ελλάδα (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Κρήτη, Αθήνα, Πελοπόννησος κ.ά.) και την Κύπρο.

Στο πλαίσιο της Furnidec Business δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη στοχευμένη και ολοκληρωμένη προβολή του “made in Greece” επίπλου, το οποίο χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ποιότητα και design. Στις παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης, ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης θα προβάλλει με ιδιαίτερο τρόπο την επαγγελματική δουλειά των μελών του.

Το σημερινό ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι από τις 11:00 μέχρι τις 20:30 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 έως τις 20:30.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.