Quantcast
Μεγαλοοικονόμου: Δεν θα προδώσω τον ΣΥΡΙΖΑ - Τι είπε για τον Λεβέντη - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Μεγαλοοικονόμου: Δεν θα προδώσω τον ΣΥΡΙΖΑ – Τι είπε για τον Λεβέντη – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

“Ξεκαθάρισα ότι εγώ θα παραδώσω την έδρα μου, αλλά θα βγει ο κ. Λεβέντης να πει ότι μου έλεγε να μην την παραδώσω γιατί πίσω μου ήταν ο κ. Καλλιάνος”, είπε μεταξύ άλλων η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

“Εγώ τον κ. Λεβέντη τον ξέρω πάνω από 20 χρόνια, με κατέβασε από τα Κύθηρα για να με βάλει στο ψηφοδέλτιο και είπε στην γραμματέα του ‘βγάλε τον πρώτο και βάλε τη Μεγαλοοικονόμου στη Β’ Πειραιά’”, σημείωσε η κ. Μεγαλοοικονόμου και πρόσθεσε:

“Εμένα τον Μάρτιο του 2016 με κάλεσε, και είναι γραμμένο σε στικάκι, στο γραφείο του μαζί με τον γιο του τον Μάριο και μου είπε ‘Μεγαλοοικονόμου αυτό που δεν μπορεί να κάνει ο Μάριος να πει δεν παραδίδω την έδρα μου, θα το κάνεις εσύ για να ακολουθήσουν όλοι οι άλλοι βουλευτές’. Τελικά δεν μας άλλαξε. Όταν πέρασε το εξάμηνο, και λέει ότι δεν παραδίδαμε την έδρα, ο κ. Γεωργιάδης θα μπορούσε να έλεγε την παραδίδω την έδρα σαν γιος του και δίνω το καλό παράδειγμα, δεν το έκανε, και ήθελε εμένα. Όλο αυτά είναι καταγεγραμμένα και εγώ θα τα δώσω στον Εισαγγελέα. Έχω ηχητικό με το τι μου ζήτησε… Εγώ θα παραιτηθώ αλλά τον Λεβέντη θα τον ξεμπροστιάσω”.

“Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε κατηγορώ τον ΣΥΡΙΖΑ. Να βγει το ΣΥΡΙΖΑ να με υπερασπιστεί… Εγώ δεν πήρα ούτε υπουργεία, ούτε πουλήθηκα, ό,τι έχω κάνει το έχω κάνει με δική μου ευθύνη. Να βγει και να πει το κόμμα, Λεβέντη κάτσε φρόνιμα… Εγώ δεν θα φύγω, δεν τα έχω εγώ με τον Τσίπρα, ξεμπροστιάζω τον Λεβέντη”, ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζονται την πικρία της.

“Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να τον προδώσω. Γιατί είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη, γιατί πήγα με τη θέληση μου”, δήλωσε.

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στον κ.Γρηγοράκο που μίλησε για κυβέρνηση ‘γκαζόζα’ για να παρέμβει η κ. Μεγαλοοικονόμου λέγοντας: “Κι εσείς θέατρο είστε. Στην κυρία Φώφη. Μου είχαν κάνει πρόταση και το ΠΑΣΟΚ. Και εσείς θέατρο είστε και λυπάμαι για το πολιτικό σας σύστημα”, ενώ επιτέθηκε και στον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου χαρακτηρίζοντάς τον “γυρολόγο”, με τον τελευταίο να απαντά με χαρακτηρισμούς όπως “γραφική” και “γελοία”.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.