Quantcast
Μεϊμαράκης: Αν δεν κερδίσω θα παραμείνω απλός στρατιώτης της παράταξης - enikonomia.gr
share

Μεϊμαράκης: Αν δεν κερδίσω θα παραμείνω απλός στρατιώτης της παράταξης

δημοσιεύτηκε:

Η ΝΔ θα παραμείνει ενωμένη από την Δευτέρα, επαύριο του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών, ενώ ο ίδιος θα παραμείνει απλός στρατιώτης σε περίπτωση που ηττηθεί, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υποψήφιος για την προεδρία, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο ίδιος χαρακτήρισε τιμή του να συνομιλεί με τους πρώην προέδρους της ΝΔ, όπως τον Κώστα Καραμανλή, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι αυτό δεν επηρεάζει τη δική του πορεία. Απαντώντας δε σε ερώτηση για το αν θα γίνουν διαγραφές την επόμενη μέρα, ο κ. Μεϊμαράκης είπε:

«Εμείς είμαστε ανοικτοί σε εγγραφές». Πάντως, αναφερόμενος στον νυν γραμματέα Ανδρέα Παπαμιμίκο, είπε ότι διέλυσε το κόμμα. «Μπορεί να έκανε για μια άλλη δουλειά, αλλά όχι για γραμματέας».

Ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε και στο Ασφαλιστικό λέγοντας ότι η ΝΔ δεν συναινεί σε μέτρα υφεσιακά, δεδομένου ότι η ίδια ως κυβέρνηση είχε αφήσει πίσω την ύφεση το 2014.

Όσο για το εάν θα παραβρεθεί σε νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών που θα ζητούσε ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας, ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε: «Ο παλιός είναι αλλιώς. Αν σας πω τι θα κάνω, θα καθορίσω τι θα απόφαση θα πάρει εκείνος».

«Πρέπει να πάρει πίσω το χαρακτηρισμό ‘υπόδικος’ για μένα και μετά θα δούμε αν θα πάω σε τετ-α-τετ με τον κύριο Τσίπρα», ανέφερε.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.