Quantcast
Μεϊμαράκης: Δεν θα στηρίξουμε υφεσιακά μέτρα - enikonomia.gr
share

Μεϊμαράκης: Δεν θα στηρίξουμε υφεσιακά μέτρα

δημοσιεύτηκε:

Από την Κοζάνη που βρέθηκε για τους εορτασμούς για την απελευθέρωση της πόλης ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης άφησε αιχμές εναντίον της κυβέρνησης για τα επώδυνα και υφεσιακά μέτρα που φέρνει προς ψήφιση στην Βουλή. «Θεωρώ ότι και σήμερα μπορούμε, με πίστη και όραμα, να βγούμε από τα μνημόνια, να βρούμε εκείνη την κυριαρχία που απαιτείται, ώστε η χώρα να προχωρήσει μπροστά με ανάπτυξη.

Και μπορούμε να το κάνουμε όλοι μαζί, εκτός από εκείνους οι οποίοι συνεχίζουν να πιστεύουν σε αυτά και να προσπαθούν να παίρνουν αποφάσεις με επώδυνα μέτρα και αποφάσεις που οδηγούν σε ύφεση. Εμείς λυπούμαστε γι’ αυτά, δεν τα στηρίζουμε, κοιτάμε το μέλλον και προχωρούμε μπροστά» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Παράλληλα σημείωσε πως η αξιωματική αντιπολίτευση δεν πρόκειται να ψηφίσει εκείνα τα μέτρα όπως τις περικοπές και τους νέους φόρους. «Η Νέα Δημοκρατία, καταρχήν, θα στηρίξει καθετί το οποίο θεωρεί θετικό, εποικοδομητικό, αναπτυξιακό, μεταρρυθμιστικό και θα αποδοκιμάσει κάθε μέτρο που είναι υφεσιακό, που είναι περικοπές και που είναι φόροι μόνο και μόνο για να συντηρηθεί ένα αναποτελεσματικό μεγάλο και φθαρμένο κράτος. Αυτό, λοιπόν, θα φανεί στη Βουλή όταν κατατεθεί το νομοσχέδιο, θα το διαβάσουμε, και εκεί θα πάρουμε συγκεκριμένη θέση και άποψη».

Όσον αφορά τα εσωκομματικά ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης κράτησε για μία ακόμη φορά χαμηλούς τόνους. «Νομίζω ότι όλο αυτό απασχολεί κυρίως τους Νεοδημοκράτες και όχι όλη την ελληνική κοινωνία. Η ελληνική κοινωνία ενδιαφέρεται για τις δύσκολες ώρες που περνά και για τη φοροκαταιγίδα η οποία έρχεται».

 

Πηγή: real.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.