Quantcast
Μεϊμαράκης: Μπορούμε να ξεκινήσουμε άμεσα τη συζήτηση για την αναδιάρθρωση του χρέους - enikonomia.gr
share

Μεϊμαράκης: Μπορούμε να ξεκινήσουμε άμεσα τη συζήτηση για την αναδιάρθρωση του χρέους

δημοσιεύτηκε:

Την βεβαιότητα ότι μπορεί να ξεκινήσει άμεσα την συζήτηση για αναδιάρθρωση του χρέους, εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ. «Απαιτείται συζήτηση για την αναδιάρθρωση του χρέους, την οποία είμαστε και ικανότεροι να την κάνουμε» τόνισε.

Αναφερόμενος στις δυσκολίες που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει, σε περίπτωση που αναλάβει την κυβέρνηση, ο κ. Μεϊμαράκης είπε: «Βρισκόμαστε σε μια περίοδο μεγάλης αστάθειας και αβεβαιότητας και οι ερωτήσεις έχουν πολλά σενάρια. Πρέπει να σας πω ότι με τα δεδομένα τα οποία κρίνουμε ότι υπάρχουν σήμερα, αναφερθήκαμε στο πως θα κινηθούμε και πιστεύουμε ότι όσα πούμε εφικτά. Αν αλλάξουν όμως τα δεδομένα, θα προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα».

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε επίσης στην συνεχή πρόταση που κάνει προς τον Αλέξη Τσίπρα για συνεργασία. Συγκεκριμένα είπε: «Η ΝΔ έχει αποδείξει ότι δεν έχει πρόβλημα όταν είναι να θέσει το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών πάνω από το οποιοδήποτε πολιτικό μας κόστος η ωφέλεια. Το 2012 για να μην οδηγηθεί η χώρα σε τρίτες εκλογές συμπράξαμε με δύο κόμματα με τα οποία υπήρχε πολύ μεγάλη ένταση.

 

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.