Quantcast
Μεϊμαράκης: Πρέπει να προχωρήσουμε τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα - enikonomia.gr
share

Μεϊμαράκης: Πρέπει να προχωρήσουμε τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα

δημοσιεύτηκε:

«Πρέπει να προχωρήσουμε τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα. Δεν έχουμε άνεση για μικροκομματικά παιχνίδια.Χρειάζεται να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη που χάθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση» τόνισε στην ομιλία του κατά την πρώτη προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Ρηγίλλης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι πρέπει να «τρέξει» η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και να μη χαθούν τα κονδύλια του ΕΣΠΑ, ενώ μίλησε για την ανάγκη να μειωθεί το διοικητικό βάρος και η φορολόγηση ώστε να αναπτυχθεί ο ιδιωτικός τομέας.

«Η ΝΔ είναι εδώ για να ενώσει τους Έλληνες, όχι για να τους διχάσει. Απευθυνόμαστε σε όλους και δε ρωτάμε τι ψήφισαν χθες. Ζητάμε να μην πάει η ψήφος χαμένη».

Ζήτησε να μην πάει κανείς στην αποχή ή την τιμωρητική ψήφο γιατί η τιμωρία κόστισε σε επτά μήνες 90 δισ. ευρώ.

«Είμαι εδώ όπως και εσείς για να πάμε την Ελλάδα μπροστά. Λέμε σε όλους: ελάτε μαζί μας για να κάνουμε στέρεα βήματα για ένα καλύτερο αύριο» είπε χαρακτηριστικά.

Έκλεισε την ομιλία του με ειδική αναφορά στον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά που έδωσαν το παρών στηρίζοντας την προσπάθεια.

«Είμαστε το καινούργιο, αυτό που έρχεται», κατέληξε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.