Quantcast
Μετρό: Ποιοι σταθμοί κλείνουν από σήμερα Σάββατο (30/07) - Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες - enikonomia.gr
share

Μετρό: Ποιοι σταθμοί κλείνουν από σήμερα Σάββατο (30/07) – Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες

δημοσιεύτηκε:

Κλείστοί θα παραμείνουν από σήμερα, Σάββατο 30 Ιουλίου 2022 έως την Κυριακή 7  Αυγούστου 2022 και από τις 27 Αυγούστου έως τις 28 Αυγούστου τρεις σταθμοί της Γραμμής 3 του Μετρό, σύμφωνα με τη ΣΤΑ.ΣΥ

Πρόκειται για τους σταθμούς του Μετρό «ΝΙΚΑΙΑ», «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ» και «ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ» , ωστόσο επισημαίνεται ότι η Γραμμή 3 θα λειτουργεί στο τμήμα «ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ».

Γιατί κλείνουν οι σταθμοί

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό τίθενται σε ισχύ, λόγω της διενέργειας δυναμικών δοκιμών από τον επίσταθμο Αγ. Μαρίνας μέχρι το Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της Γραμμής προς Πειραιά.

Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες

Οι επιβάτες κατά τα παραπάνω χρονικά διαστήματα θα εξυπηρετούνται στο τμήμα Αγ. Μαρίνα – Νίκαια από την προσωρινή λεωφορειακή γραμμή «Χ50 Αγ. Μαρίνα – Νίκαια», στη δημιουργία της οποίας προχωρά ο ΟΑΣΑ.

Για τις περιόδους, που θα είναι σε ισχύ οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό, οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά για τους χρόνους διέλευσης των αεροδρομιακών συρμών από κάθε σταθμό, καθώς και για τα πρώτα και τελευταία δρομολόγια στην ιστοσελίδα της ΣΤΑ.ΣΥ. (www.stasy.gr).

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.