Quantcast
Μη χάσετε το εορταστικό Real Escape που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με τη Realnews - enikonomia.gr
share

Μη χάσετε το εορταστικό Real Escape που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με τη Realnews

δημοσιεύτηκε:

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου το περιοδικό real escape, που κυκλοφορεί με εορταστική διάθεση μαζί με τη Realnews.  

Πέντε αγαπημένοι Ελληνες μοιράζονται μαζί μας τρυφερές χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις αλλά και ονειρεμένα ταξίδια.  «Γιορτάστε» μαζί με τους Μάρα Ζαχαρέα, Λίνα Σακκά, Φώτη Σεργουλόπουλο, Λάκη Γαβαλά, και Μαρία Μπεκατώρου.

Επίσης, έξι διάσημοι ξένοι σταρ μάς αποδεικνύουν πως πέρα από την τέχνη τους σκίζουν και ως… ξενοδόχοι! Ποιοι είναι αυτοί που γνωρίζουν τόσο καλά τα μυστικά της πολυτελούς -αν και κάποιες φορές πιο οικονομικής απ’ ό,τι θα φανταζόμασταν- διαμονής;

Περιηγούμαστε σε λαμπερές ευρωπαϊκές μητροπόλεις. Στη Βιέννη, το Παρίσι, τη Ρώμη και την Κοπεγχάγη, απολαμβάνουμε τις εορταστικές τους εκδηλώσεις, δοκιμάζουμε χριστουγεννιάτικες σπεσιαλιτέ στα εστιατόριά τους, καθόμαστε σε ιστορικά café για γλυκίσματα που θα… γλυκάνουν την ψυχή μας.  Και για όσους θα προτιμούσαν να περάσουν Χριστούγεννα κάτω από έναν κοκοφοίνικα οι εξωτικές Μαλδίβες, τους …κλείνουν το μάτι.

Μένουμε Ελλάδα και κάνουμε σλάλομ στο Βελούχι και ρομαντικές βόλτες στη Φλώρινα, βουτάμε στα ιαματικά Λουτρά Πόζαρ και στις σύγχρονες εγκαταστάσεις spa της περιοχής, γαληνεύουμε σε μια πανέμορφη μονή «φωλιασμένη» στο Παγγαίο, κάνουμε ορθοπεταλιές στο Πήλιο και ιχνηλατούμε την Ιστορία στην Πύλο.  Και στο τέλος απολαμβάνουμε την εορταστική ατμόσφαιρα στα Γρεβενά, στο Ναύπλιο, τη Δημητσάνα και τα Χανιά δοκιμάζοντας και τα καλύτερα της ντόπιας κουζίνας.

Δίνουμε όμως και πληροφορίες για να μη μείνουν οι ουρανίσκοι σας παραπονεμένοι στα ταξίδια σας στην Πράγα, τη Βουδαπέστη και την Κωνσταντινούπολη, ενώ οι λάτρεις της Τέχνης κλείστε το συντομότερο πτήση για Αγγλία, Νέα Υόρκη και Μονς. Αλλιώς θα χάσετε!

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.