Quantcast
Μητσοτάκης: Η Ελλάδα μοιάζει όλο και περισσότερο με ψευτοδημοκρατία της μπανανίας - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα μοιάζει όλο και περισσότερο με ψευτοδημοκρατία της μπανανίας

δημοσιεύτηκε:

«Δεν μάθατε τίποτα από την περσινή καταστροφή. Δεν αντέχετε να έλθετε ενώπιον των ευθυνών σας. Γι’ αυτό δεν μαθαίνετε και από τα εγκληματικά λάθη σας. Συνεχίζετε αμετανόητος το καταστροφικό σας έργο. Κάθε μέρα που περνά η Ελλάδα μοιάζει περισσότερο με αυτό που οι Αγγλοσάξονες φίλοι του κ. Τσακαλώτου αποκαλούν banana republic. Eλληνιστί ψευτοδημοκρατία της μπανανίας» τόνισε μιλώντας στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπολύοντας κατά μέτωπο επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Τον χαρακτήρισε «απελπισμένο, τυχοδιώκτη και πρωθυπουργό των κλειστών συνόρων και τραπεζών».

«Ξαναζούμε το 2015», κατήγγειλε, υποστηρίζοντας πως «κάθε εβδομάδα που περνάει, ο λογαριασμός μεγαλώνει και η διαπραγματευτική ισχύς της χώρας αδυνατίζει».

«Το θαύμα της σύγκρουσης με το ΔΝΤ κράτησε λίγες μόνο ημέρες», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης. Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι ενίσχυσε περισσότερο τον ρόλο του ΔΝΤ. «Οι απειλές και οι λεονταρισμοί της κυβέρνησης δεν σας ωφέλησαν… Ενώ εσείς διαπραγματεύεστε, η κλεψύδρα αδειάζει. Σε λίγες ημέρες λήγει και η ημερομηνία που είχατε θέσει (22 Απριλίου) για να φτάσετε σε μια συμφωνία», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Υποβάλατε ξανά τους Έλληνες στο μαρτύριο της σταγόνας και κάθε εβδομάδα που περνά ο λογαριασμός για τη χώρα μεγαλώνει», ανέφερε.

Δεν θέλετε την εξεταστική επιτροπή που έχει προτείνει η ΝΔ, γιατί τρέμετε τις αποκαλύψεις. Δεν μαθαίνετε από τα λάθη σας και συνεχίζετε το καταστροφικό σας έργο, τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.