Quantcast
Μητσοτάκης: Η ΝΔ μπορεί να απαλλάξει την Ελλάδα από τη θηλιά των δανειστών - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης: Η ΝΔ μπορεί να απαλλάξει την Ελλάδα από τη θηλιά των δανειστών

δημοσιεύτηκε:

«Είναι απαραίτητο να ξεκινήσει ένας νέος δημιουργικός κύκλος ανασυγκρότησης με κεντρική δύναμη τη ΝΔ» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στο 10ο Τακτικό Συνέδριο του κόμματος.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε πως «στόχος μας είναι να βγάλουμε την Ελλάδα από το μαρτύριο των τελευταίων χρόνων και ιδιαίτερα από το τέλμα, που την οδήγησε το τελευταίο 15μηνο η πιο ανίκανη, η πιο επικίνδυνη που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και έπειτα».

«Η κατάσταση στη χώρα γίνεται χειρότερη μέρα με τη μέρα. Οι πολίτες δοκιμάζονται. Νιώθουν τεράστια αβεβαιότητα. Αισθάνονται ασφυξία», υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιρρίπτοντας εγκληματικές ευθύνες και παραλείψεις στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ο τυχοδιωκτισμός και η ανικανότητα της ‘πρώτη φορά Αριστερά’ μας γύρισαν πολύ πίσω, υπογράμμισε χαρακτηριστικά. 

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ δεσμεύτηκε ότι το κόμμα του μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την ασφυξία και από το τέλμα και να οδηγήσει τη χώρα στη νέα μεταπολίτευση.

«Η ΝΔ μπορεί να απαλλάξει την Ελλάδα από τη θηλιά της επιτήρησης των δανειστών στα επόμενα χρόνια. Να πάρουμε επιτέλους τις τύχες της χώρας στα χέρια μας» σημείωσε ο ίδιος.

Η Νέα Δημοκρατία είναι ο καταλύτης για τη δημιουργία μιας συμφωνίας αλήθειας που θα συμπεριλάβει όλες τις δημιουργικές φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις του τόπου, είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Σημείωσε ότι η συμφωνία θα έχει μόνο δύο άρθρα:

Άρθρο 1: Οι πολίτες μας εμπιστεύονται να χαράξουμε την πορεία που θα ακολουθήσουμε.

Άρθρο 2: Εμείς λέμε και πράττουμε πάντα την αλήθεια, όποια κι αν είναι αυτή, σε κάθε σημείο της κοινής μας πορείας.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.