Quantcast
Μητσοτάκης: Σύντομα η ΝΔ θα έχει πειστικό σχέδιο εξόδου από την κρίση - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης: Σύντομα η ΝΔ θα έχει πειστικό σχέδιο εξόδου από την κρίση

δημοσιεύτηκε:

Μήνυμα ανανέωσης της ΝΔ, έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη σύντομη τελετή παραλαβής-παράδοσης στα γραφεία του κόμματος.

Ο νέος πρόεδρος της ΝΔ απαντώντας στον Γιάννη Πλακιωτάκη ευχαρίστησε τον ίδιο για το έργο του, αλλά και όλα τα μέλη της ΚΕΦΕ και τους εθελοντές, επισημαίνοντας πως το κόμμα έχει βαθιές ρίζες στην κοινωνία.

«Θα ανανεώσουμε τη ΝΔ με σεβασμό στην ιστορία, αλλά και με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες. Χρέος όλων μας είναι η ΝΔ να γίνει η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη και να κλείσει ο κύκλος του λαϊκισμού. Κανείς δεν περισσεύει, αλλά χρειάζεται και διεύρυνση» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Επίσης ο νέος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίστηκε βέβαιος ότι πολύ σύντομα η ΝΔ θα παρουσιάσει πειστικό, εναλλακτικό σχέδιο εξόδου από την κρίση. «Η ΝΔ θα έχει πολύ σύντομα πειστικό εναλλακτικό σχέδιο εξόδου από την κρίση. Και σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει απολύτως κανείς. Χρέος δικό μου είναι όχι απλά να εξασφαλίσω στην πράξη την ενότητα της ΝΔ την οποία τη θεωρώ απολύτως δεδομένη αλλά να πετύχω και τη δημιουργική της διεύρυνση», τόνισε χαρακτηριστικά. 

Και πρόσθεσε: «Είμαι απολύτως σίγουρος ότι με τη στήριξή σας, με τη στήριξη όλης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με τη στήριξη του κόμματος θα πετύχουμε τον στόχο μας γιατί ο στόχος αυτός είναι ένας συλλογικός στόχος. Με την εκλογή αυτή κλείνει ένας δύσκολος κύκλος για το κόμμα αλλά δεν έχω καμία απολύτως αμφιβολία ότι το 2016 θα είναι μία πολύ καλή χρονιά για τη ΝΔ».

Η άφιξη στα γραφεία του κόμματος και η ευχή-μήνυμα μέλους της ΝΔ

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι πέρασε το κατώφλι των γραφείων του κόμματος ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο μεταβατικός πρόεδρος, δεκάδες στελέχη του κόμματος, αλλά και ψηφοφόροι τον περίμεναν στην είσοδο για τον συγχαρούν. 

Μάλιστα κάποιος από το πλήθος φώναξε χαρακτηριστικά: «Ελα και πρωθυπουργός τώρα». Εκτός από τον Γιάννη Πλακιωτάκη, ο κ. Μητσοτάκης δέχθηκε ευχές από τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ Γιάννη Τραγάκη, αλλά και τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο.

VIDEO – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΔ από realmedialive 

Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στα γραφεία μαζί με τον βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρώην βουλευτή Μιχάλη Μπεκίρη. Νωρίτερα, προσήλθαν ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ενώ από το πρωί ήταν και ο πρώην βουλευτής Κερκύρας και συνεργάτης του Νίκος Γεωργιάδης.


Πηγή: Real.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.