Quantcast
Michael Fuchs: Δεν είναι σοβαρή η Ελληνική πρόταση - enikonomia.gr
share

Michael Fuchs: Δεν είναι σοβαρή η Ελληνική πρόταση

δημοσιεύτηκε:

«Δεν είναι σοβαρή η Ελληνική πρόταση» αναφέρει ο Michael Fuchs, σημαίνον μέλος του κεντροδεξιού κόμματος και αναπληρωτής πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των  Χριστιανοδημοκρατών του συνασπισμού της Άνγκελα Μέρκελ  στο Bloomberg,  υπογραμμίζοντας ότι «το ευρώ δεν θα αποτύχει εάν η χώρα εγκαταλείψει το ενιαίο νόμισμα»

Είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει πρόοδος στην συνάντηση της Άνγκελα Μέρκελ με τον Αλέξη Τσίπρα σήμερα γιατί η νέα πρόταση του κ Τσίπρα είναι «μη διαπραγματεύσιμη» σημειώνει ο κος Michael Fuchs.

Η πρόταση αυτή είναι πολύ μακριά από ότι συμφωνήθηκε τον Φεβρουάριο και ότι είχαμε συμφωνήσει παλαιότερα με τον κ Σαμαρά συνεχίζει ο Γερμανός πολιτικός αποκαλύπτοντας ουσιαστικά την θέση της Γερμανίας που δεν φαίνεται να έχει αλλάξει από το καλοκαίρι του 2014.

«Εάν υπάρχει οποιαδήποτε αλλαγή στο δεύτερο πακέτο [διάσωσης], θα πρέπει να πάει στο Bundestag» αναφέρει ο αντιπρόεδρος των Χριστιανοδημοκρατών υπογραμμίζοντας ότι «Αυτό που προτείνεται αυτή τη στιγμή είναι αδιαπραγμάτευτο».

«Ελπίζω ότι μια συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί. Αλλά αυτό εξαρτάται πλήρως και μόνο από την πλευρά της Ελλάδας» καταλήγει  ο κος Fuchs που επιμένει ότι δεν επιθυμεί ένα Grexit: «Θέλουμε η Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ. Είναι επιθυμία και τη βούλησή μας ….. αλλά θα πρέπει να καταλήξουμε σε σοβαρές προτάσεις, και αυτό που έχουμε στα χέρια μας τώρα δεν είναι».



 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.