Quantcast
Μητσοτάκης για Ρουβίκωνα: Αν υπήρχε πολιτική βούληση θα είχε αντιμετωπιστεί- Δεν αισθάνομαι να απειλούμαι ή να εκβιάζομαι- ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης για Ρουβίκωνα: Αν υπήρχε πολιτική βούληση θα είχε αντιμετωπιστεί- Δεν αισθάνομαι να απειλούμαι ή να εκβιάζομαι- ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Απάντηση στο εάν φοβήθηκε από τις δημόσιες απειλές που δέχτηκε μέσω Facebook από ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, έδωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ.

“Όχι ιδιαίτερα. Δεν αισθάνομαι ότι απειλούμαι ούτε να με εκβιάζει ή να με απειλεί εμένα ή την παράταξη που εκπροσωπώ ο Ρουβίκωνας”, ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και τόνισε: “Ο Ρουβίκωνας προέρχεται από τη μήτρα της άκρας εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και αν υπήρχε πολιτική βούληση θα είχε αντιμετωπιστεί”.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι “η βία χαμηλής ένταση και η βία υψηλότερης έντασης αποτελούν «συγκοινωνούντα δοχεία»” και ανέφερε ότι “στα Εξάρχεια «εκπαιδεύεται μία νέα γενιά που ενδεχομένως καταλήξει στην τρομοκρατία”.
“Δεν θα αφήσω τέτοιες συμπεριφορές να συνεχίζονται. Θα εξετάσω όλα τα μέσα για να αντιμετωπίζουμε πιο αποτελεσματικά τέτοια φαινόμενα”, είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.