Quantcast
Μητσοτάκης: Μόνο ενωμένοι θα διεκδικήσουμε την καλύτερη Ελλάδα - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης: Μόνο ενωμένοι θα διεκδικήσουμε την καλύτερη Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Μήνυμα ενότητας από τη Ρόδο έστειλε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του σε νησιά της Δωδεκανήσου.

«Το μήνυμα μου, εδώ πέρα από τη Ρόδο, είναι ένα μήνυμα ενότητας σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε διχασμένοι. Και την επόμενη μέρα ενωμένοι θα προχωρήσουμε μπροστά διότι ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε την καλύτερη Ελλάδα που μας αξίζει» τόνισε σε δηλώσεις του αμέσως μετά την συνάντηση που είχε με τον επανεκλεγέντα περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, οι οποίοι υποστηρίχθηκαν από την Νέα Δημοκρατία.

«Οι Έλληνες αναζητούν μία δυνατή φυγή στο μέλλον, αναζητούν να διεκδικήσουν οι ίδιοι το μέλλον που τους αξίζει με αισιοδοξία, με χαμόγελο, με αυτοπεποίθηση» τόνισε επίσης ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνοντας ότι για όλα αυτά θα μιλήσουμε στη προεκλογική περίοδο από τώρα μέχρι και τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.




Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε τα εξής:

«Θέλω καταρχάς να συγχαρώ το Γιώργο Χατζημάρκο και τον Αντώνη Καμπουράκη για τις μεγάλες εκλογικές τους επιτυχίες και να πω και στον περιφερειάρχη που συνεχίζει ένα εξαιρετικό έργο αλλά και στον καινούριο δήμαρχο ότι η Νέα Δημοκρατία ήταν είναι και θα είναι κοντά στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης δεύτερου και πρώτου βαθμού διότι μαζί πρέπει να οικοδομήσουμε την νέα φωτεινή και αισιόδοξη Ελλάδα.

Και πράγματι αγαπητέ Γιώργο, αγαπητέ Αντώνη δεν είναι τυχαίο ότι λίγο πριν την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου να βρεθώ στην Ρόδο, στα Δωδεκάνησα που τόσο αγαπώ και να εισπράξω και εδώ αυτόν τον δυνατό αέρα της πολιτικής αλλαγής ο οποίος φυσάει πια στη χώρα.

Οι Έλληνες αναζητούν μία δυνατή φυγή στο μέλλον, αναζητούν να διεκδικήσουν οι ίδιοι το μέλλον που τους αξίζει με αισιοδοξία, με χαμόγελο, με αυτοπεποίθηση. Και για όλα αυτά θα μιλήσουμε στη προεκλογική περίοδο από τώρα μέχρι τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Για το πώς θα έρθει η ανάπτυξη στον τόπο, για το πώς θα στηρίξουμε τον τουρισμό, για το πώς θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, για το πώς θα μειώσουμε τη φορολογία, για το πώς οι έλληνες θα αισθάνονται πιο ασφαλείς. Η Νέα Δημοκρατία έχει ένα συγκροτημένο σχέδιο για την Ελλάδα της επόμενης μέρας. Ένα σχέδιο από το οποίο δεν περισσεύει κανένας Έλληνας και καμία Ελληνίδα!

Για αυτό και το μήνυμα μου, εδώ πέρα από τη Ρόδο, είναι ένα μήνυμα ενότητας σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε διχασμένοι. Και την επόμενη μέρα ενωμένοι θα προχωρήσουμε μπροστά διότι ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε την καλύτερη Ελλάδα που μας αξίζει.

Ευχαριστώ και πάλι για την πολύ θερμή υποδοχή»
Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.