Quantcast
Μίχαλος προς Τσίπρα: Ευελπιστούμε η διαπραγμάτευση να έχει ευτυχή κατάληξη - enikonomia.gr
share

Μίχαλος προς Τσίπρα: Ευελπιστούμε η διαπραγμάτευση να έχει ευτυχή κατάληξη

δημοσιεύτηκε:

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος απέστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, παραθέτοντάς του τις θέσεις της Επιμελητηριακής Κοινότητας για την έξοδο της χώρας από την ύφεση και την επιστροφή στην ανάπτυξη.

Η επιστολή ανάμεσα στα άλλα αναφέρει:

«Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ,
Με την παρούσα επιστολή μας, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε θερμά για τη νίκη σας στις εκλογές και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο κυβερνητικό σας έργο.

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, υπηρετώντας πάντοτε με συνέπεια τον γνωμοδοτικό της ρόλο, αλλά και το ρόλο του συμβούλου της εκάστοτε κυβέρνησης, θα συνεχίσει να επιτελεί στο ακέραιο το έργο της, καταθέτοντας εποικοδομητικές προτάσεις για την τόνωση της ανταγωνιστικότητας, με μοναδικό γνώμονα την ενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων και γενικότερα κάθε παραγωγικού κλάδου της οικονομίας μας.

Πιστεύουμε ότι όλοι μαζί από κοινού, σε αυτές τις κρίσιμες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που βιώνει η χώρα μας, πρέπει να προχωρήσουμε σταθερά με σύνεση και αποφασιστικότητα, στοχεύοντας σε ακόμα μεγαλύτερη δημιουργική προσφορά για το καλό του τόπου μας και της εθνικής μας οικονομίας.
Κύριε Πρωθυπουργέ,
Αναμφίβολα, το έργο που αναλαμβάνετε, σε μία εξαιρετικά κρίσιμη καμπή για την πορεία της χώρας, είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Η επίτευξη μιας βιώσιμης συμφωνίας με τους εταίρους μας, μιας συμφωνίας που θα βασίζεται στη σημερινή πραγματικότητα της οικονομίας μας, αποτελεί καίριας σημασίας ζητούμενο.

Ο επιχειρηματικός κόσμος, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ευελπιστούν ότι η νέα διαπραγμάτευση στην οποία σκοπεύετε να προβείτε, θα έχει επιτυχή κατάληξη, γιατί σε διαφορετική περίπτωση, η χώρα θα βρεθεί μπροστά σε οδυνηρές επιλογές.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.