Quantcast
Ν. Αθανασίου: «Στηρίζω την ελληνική πρόταση άνευ όρων» - enikonomia.gr
share

Ν. Αθανασίου: «Στηρίζω την ελληνική πρόταση άνευ όρων»

δημοσιεύτηκε:

«Στηρίζω την ελληνική πρόταση άνευ όρων και αυτό πρέπει να κάνει ο κάθε Βουλευτής. Σε πολιτικό επίπεδο πολιορκείται το Μεσολόγγι  και εσύ αμύνεσαι. Ο ελληνικός λαός θέλει συμφωνία ακόμη και εάν αυτή είναι σκληρή» δήλωσε σήμερα ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου στο REAL FM 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε ότι: «Ο ΦΠΑ 23%, αποτελεί βάρος για τους πολίτες, θα πρέπει να διερευνηθεί εάν μπορεί να μειωθεί, εάν δηλαδή είναι αναστρέψιμο. Η πρόταση αυτή παρέχει και  υφεσιακά μέτρα. Ωστόσο υπάρχει αναπτυξιακό πακέτο ύψους 30 δισ. ευρώ αλλά συγχρόνως και αναδιάρθρωση χρέους.».

Μεταξύ άλλων ο κ. Αθανασίου  επισήμανε ότι: «Το ότι οι δανειστές μας, μας έλεγαν πάρτε μέτρα για να πληρώσετε το δάνειο, αυτό σταματά. Ο ελληνικός λαός θέλει συμφωνία ακόμη και εάν αυτή είναι κακή. Αυτή είναι η ψήφος του ελληνικού λαού. Ο λαός δεν ζήτησε να κλείσουνε οι τράπεζες, δεν είπε να πάμε στην δραχμή ούτε να πάμε σε ρήξη  με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Κάποιοι μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση…», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά εάν η ελληνική κυβέρνηση πάει σε εκλογές στο κοινοβούλιο, ο κ. Αθανασίου είπε: «Δεν μπορούμε να παίζουμε πια, αναλογικά πολιορκείται το Μεσολόγγι. Εγώ προσωπικά ταυτίζομαι απολύτως με τον κ. Τσίπρα».

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις από το Liveblog του Enikonomia.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.