Quantcast
Ν. Παππάς: Δεν θα ζητήσουμε παράταση του μνημονίου - enikonomia.gr
share

Ν. Παππάς: Δεν θα ζητήσουμε παράταση του μνημονίου

δημοσιεύτηκε:

Την άποψη ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν προτίθεται υπό οποιεσδήποτε συνθήκες να αιτηθεί παράταση του μνημονίου διατύπωσε ο υπουργός Επικρατείας, Ν. Παππάς.

Σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ο κ.Παππάς έκανε λόγο για «εντός εισαγωγικών επιτυχίες και περπατήματα στη διαπραγμάτευση».

«Αυτή τη στιγμή κανένας δεν μιλάει για πλεόνασμα 4,5% και η διαμορφούμενη – διαφαινόμενη συναίνεση είναι να μην υπάρχει ρητή αναφορά στο ύψος του πλεονάσματος.

Είναι ένα ενδεικτικό μέτρο.

Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει σημειώσει κάποια σοβαρά ζητήματα και εντός εισαγωγικών επιτυχίες και περπατήματα στη διαπραγμάτευση.

Αυτές στοιχειοθετούνται και από το γεγονός ότι έχει διπλωματικά αναβαθμιστεί η ελληνική κυβέρνηση αποδεικνύοντας ότι εάν τα πράγματα είναι στο μη περαιτέρω τα ευρωπαϊκά όργανα δεν θα βγάζουν συναινετικές αποφάσεις» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Παππάς.

«Αυτό είναι καθαρό και προς τους εταίρους μας και επανερχόμαστε σ’αυτό που προεκλογικά είπαμε ότι θα έχουμε μια διαπραγματευτική στρατηγική και τακτική η οποία θα αυξάνει διαρκώς τις δυνατότητες άσκησης εσωτερικής πολιτικής» υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.