Quantcast
N. Παππάς: Να μην υπερβαίνουν όλοι τα συμφωνηθέντα και τα εσκαμμένα - enikonomia.gr
share

N. Παππάς: Να μην υπερβαίνουν όλοι τα συμφωνηθέντα και τα εσκαμμένα

δημοσιεύτηκε:

«Υπάρχει μια συμφωνία, την οποία έχουμε αποδείξει ότι τιμούμε και θα τιμήσουμε, θα πρέπει και όλοι να μην υπερβαίνουν τα συμφωνηθέντα και τα εσκαμμένα» δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, απαντώντας σε ερώτηση για την πορεία της διαπραγμάτευσης.

Όπως είπε ο κ. Παππάς, «η ελληνική κυβέρνηση έχει πάρα πολύ σαφείς στοχεύσεις. Θα έλεγα ότι θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι δεν είμαστε στην προτεραία κατάσταση.

Υπάρχει μια συμφωνία, την οποία έχουμε αποδείξει ότι τιμούμε και θα τιμήσουμε, θα πρέπει και όλοι να μην υπερβαίνουν τα συμφωνηθέντα και τα εσκαμμένα.

Και θα πρέπει να έχουν μια λογική η οποία δεν θα θέσει σε κίνδυνο την οικονομική και πολιτική βιωσιμότητα της συμφωνίας.

Επειδή η διαπραγμάτευση είναι σε εξέλιξη, όμως, θα ήθελα να μείνω σε αυτό».

Ο κ. Παππάς μιλώντας σε εκδήλωση της Ν.Ε. Β΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, έστειλε «ένα μήνυμα πολιτικής εγρήγορσης, διαρκούς αγώνα, ένα μήνυμα ζωντανού κόμματος που έχει από τη φύση του και τη λογική του ρόλο ελέγχου της κυβέρνησης, άγρυπνης προοδευτικής συνείδησης και εκπροσώπησης των κομματιών της κοινωνίας που έχουν υποστεί μεγάλες πληγές το προηγούμενο διάστημα».

Υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα δυναμώσει και θα καταφέρει να επιτελέσει τον ιστορικό του ρόλο».

Σημειώνεται ότι έξω από το δημοτικό θέατρο Σταυρούπολης, όπου έγινε η εκδήλωση, αντιπροσωπεία της Παμποντιακής Ομοσπονδίας περίμενε τον κ. Παππά, στον οποίο επέδωσαν ψήφισμα, ενώ διαμαρτυρήθηκαν για τη δήλωση του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη.

Ο κ. Παππάς τόνισε μεταξύ άλλων πως «οι θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης είναι σαφείς», καθώς και ότι «έχουν δοθεί οι απαραίτητες εξηγήσεις και είμαι βέβαιος ότι και ο ποντιακός ελληνισμός δεν θα αφήσει να εκμεταλλευθούν τον πόνο του και την ιστορική του συμβολή ακραία στοιχεία».

Οι εκπρόσωποι της Παμποντιακής Ομοσπονδίας συμφώνησαν ότι δεν πρέπει να γίνει εκμετάλλευση της υπόθεσης από ακραία στοιχεία.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.