Quantcast
ΝΔ: Όποιος στηρίζει την ψήφο εμπιστοσύνης, ψηφίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών - Τι αποφασίστηκε στην κλειστή σύσκεψη - Ποιοι συμμετείχαν - enikonomia.gr
share

ΝΔ: Όποιος στηρίζει την ψήφο εμπιστοσύνης, ψηφίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών – Τι αποφασίστηκε στην κλειστή σύσκεψη – Ποιοι συμμετείχαν

δημοσιεύτηκε:

Του Γιώργου Σιαδήμα

Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως η επιλογή του Πάνου Καμμένου να δανείσει τέσσερις βουλευτές των ΑΝΕΛ για να στηρίξουν την ψήφο εμπιστοσύνης είναι ουσιαστικά σαν να ψηφίζουν τη Συμφωνία αφού έτσι δίνει τη δυνατότητα στην κυβέρνηση να την φέρει στη Βουλή. Ειδάλλως εάν έπεφτε η κυβέρνηση και οδηγούνταν η χώρα σε εκλογές η Συμφωνία δεν θα έφτανε στο κοινοβούλιο.

«Τσίπρας και Καμμένος είναι σε πλήρη συνεννόηση και φέρνουν τη Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή» είναι το μήνυμα της Πειραιώς.

Στην κλειστή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή χθες το απόγευμα υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποφασίστηκε η αξιωματική αντιπολίτευση να κρατήσει ψηλά το θέμα καταγγέλλοντας την συμφωνία ανάμεσα σε Τσίπρα και Καμμένο ενώ θα ζητήσει η κοινοβουλευτική διαδικασία για την ψήφο εμπιστοσύνης να κρατήσει τρεις μέρες και όχι δυο όπως επιθυμεί το Μαξίμου.

«Πάνε να περάσουν νύχτα την ψήφο εμπιστοσύνης, δεν θέλουν τα φώτα να είναι στραμμένα στη Βουλή » υποστηρίζει γαλάζιο στέλεχος.

Στην κλειστή σύσκεψη συμμετείχαν εκτός των άλλων ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Νίκος Δένδιας, ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο Στυλιανός Πέτσας, ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Κωνσταντίνος Ζούλας, η Μαρία Σπυράκη, ο Ευτύχης Βαρδουλάκης, ο Γιώργος Μυλωνάκης και ο Γρηγόρης Δημητριάδης.

Μάλιστα, απόψε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 καταγγέλλοντας μεταξύ άλλων το σχέδιο των δυο πρώην κυβερνητικών εταίρων για να περάσουν την Συμφωνία των Πρεσπών όπως υποστηρίζουν από την Πειραιώς.


Πηγή: Real.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.