Quantcast
Νοτοπούλου: Ο κ. Θεοχάρης δεν παρουσίασε κανένα σχέδιο για τη Σαμοθράκη - enikonomia.gr
share

Νοτοπούλου: Ο κ. Θεοχάρης δεν παρουσίασε κανένα σχέδιο για τη Σαμοθράκη

δημοσιεύτηκε:

«Χρειάστηκε να περάσουν δύο μήνες από τον πρωτοφανή αποκλεισμό της Σαμοθράκης και τα προβλήματα που αυτός προκάλεσε στους επαγγελματίες της περιοχής, για να βρει τον χρόνο ο υπουργός Τουρισμού να επισκεφθεί το νησί και να συνομιλήσει με κατοίκους και επαγγελματίες».

Αυτό αναφέρει η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, σχολιάζοντας ότι «ούτε τόσο καιρό, ούτε και σήμερα όμως, ακούσαμε κανένα συγκεκριμένο μέτρο στήριξης των επαγγελματιών και των κατοίκων».

Ειδικότερα, είπε ότι δεν έχει ακουστεί «κανένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης του νησιού, καμία συγκεκριμένη πρόταση για την αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σαμοθράκης και αόριστες εξαγγελίες για την αναγνώριση των ιαματικών λουτρών. Καμία αναφορά ή δέσμευση για την χρηματοδότηση των έργων στο λιμάνι, ούτε για την επέκτασή του που είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα».

Η κ. Νοτόπουλου πρόσθεσε ότι «ο κ. Θεοχάρης επιτέλους άκουσε την απαίτηση της τοπικής κοινωνίας και επισκέφθηκε το νησί, όμως δεν παρουσίασε κανένα σχέδιο» και τον κάλεσε «να αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δράσεις για την Σαμοθράκη και να καταθέσει στους επαγγελματίες και στους κατοίκους ένα ολοκληρωμένο σχέδιο στήριξης και ανάδειξης της περιοχής».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.