Quantcast
Ο διάλογος Παυλόπουλου - Σαμαρά με φόντο το δημοψήφισμα - enikonomia.gr
share

Ο διάλογος Παυλόπουλου – Σαμαρά με φόντο το δημοψήφισμα

δημοσιεύτηκε:

«Την άλλη Κυριακή ο ελληνικός λαός θα αποδείξει για άλλη μια φορά ότι στις κρίσιμες ώρες δείχνει τη μεγαλύτερη ωριμότητα και αποφασιστικότητα», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος κατά τη συνάντησή του σήμερα το μεσημέρι με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στο Προεδρικό Μέγαρο.

Όπως σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος «η πορεία της χώρας στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη πρέπει να μείνει αδιατάρακτη» και πρόσθεσε ότι «αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά μόνο από την κοινή προσπάθεια όλων, που τώρα είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία».

Μάλιστα, επεσήμανε ότι εν όψει της επικαιρότητας «αυτό το διακύβευμα, το γνωρίζει πολύ καλά και ο ελληνικός λαός».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς επανέλαβε ότι η υπεράσπιση της θέσεως της χώρας στην καρδιά της Ευρώπης αποτελεί «κόκκινη γραμμή» για την παράταξή του και πρόσθεσε ότι «είναι μια θέση, η οποία, πραγματικά στηρίζει την ίδια την ύπαρξη της Ελλάδος».

Αφού σημείωσε, ότι γνωρίζει πως και ο κ. Παυλόπουλος συμφωνεί με αυτήν τη θέση, συνέχισε λέγοντας «οφείλω, όμως, να σας πω ότι αυτήν τη στιγμή η υπεράσπιση αυτής της εθνικής θέσης γίνεται όλο και πιο δύσκολη και η “κόκκινη γραμμή” βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο» και κατέληξε τονίζοντας, πως «γι’ αυτόν τον λόγο θέλησα να σας δω σήμερα και επ’ αυτού να συζητήσουμε».

 

Πηγή: real.gr

 

Δείτε το βίντεο:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.