Quantcast
Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» - enikonomia.gr
share

Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω»

δημοσιεύτηκε:

Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος θα είναι καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω”, τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 23:45.

Ο μεγάλος ηθοποιός μιλάει για τον μεγάλο δάσκαλό του, Κάρολο Κουν, τον κινηματογράφο και το θέατρο. Αποκαλύπτει τα παρασκήνια, αλλά και λεπτομέρειες από την κοινή πορεία ζωής με την επί 60 χρόνια σύζυγό του.

“Ενώπιος Ενωπίω” με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου κάθε Δευτέρα στις 23:45 στον ΑΝΤ1.


Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και πήγε σχολείο με συμμαθητές τον Γιάννη Φέρτη και τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης είχε ως δάσκαλο τον Κάρολο Κουν. Εγινε ευρύτερα γνωστός από τις ταινίες “Ξύπνα Βασίλη” και “Ενας ιππότης για τη Βασούλα” αλλά και μέσα από τη θρυλική τηλεοπτρική σειρά της ΕΡΤ του ’70 “Εκείνος κι Εκείνος” όπου συμπρωταγωνιστούσε με το Βασίλη Διαμαντόπουλο.



Η μεγάλη αγάπη του είναι η εδώ και 60 χρόνια σύζυγός του Αθηνά, την οποία γνώρισε στη Σχολή του Κουν και την παντρεύτηκε με κουμπάρους την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Σήμερα ζουν μαζί στη Ραφήνα έχοντας αποκτήσει δυο κόρες, μια σκηνοθέτη και μια ζωγράφο.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.