Quantcast
Ο Γιώργος Σταθάκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης «στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου - enikonomia.gr
share

Ο Γιώργος Σταθάκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης «στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου

δημοσιεύτηκε:

Η διαπραγμάτευση, η λίστα μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης, η πορεία προς την ανάπτυξη, αλλά και η έντονη συνεδρίαση της Βουλής βρέθηκαν στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης του Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργου Σταθάκη με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «στον ενικό» και στο Star.

Για την συζήτηση στην Βουλή, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης ανέφερε ότι η κυβέρνηση από τις 20 Φεβρουαρίου και μετά πέτυχε την πρώτη συμφωνία με τους εταίρους, που εγκαινιάζει ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας.

«Θεώρησε η κυβέρνηση ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να γίνει μία συζήτηση για το τι έχει κάνει μέχρι σήμερα», ανέφερε ο κ. Σταθάκης και πρόσθεσε ότι ενημέρωσε το κοινοβούλιο για τα μέτρα που έχει πάρει, έδειξε το φάσμα της διαπραγμάτευσης, τις περιοχές που υπάρχουν «κόκκινες γραμμές» και τις περιοχές που υπάρχει συμφωνία.

Από την πλευρά του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι «δεν κατάλαβε» γιατί έγινε η συζήτηση, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση «για να ζητήσει την στήριξη θα έπρεπε να παρουσιάσει ένα αξιόπιστο σχέδιο μεταρρυθμίσεων». Ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε ότι «αν μας φέρετε σοβαρές και κοστολογημένες μεταρρυθμίσεις, θα τις στηρίξουμε. Έστω και καθυστερημένα, φέρτε σοβαρές προτάσεις και θα τις συζητήσουμε».

Δείτε την εκπομπή:

 

 

 

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.