Quantcast
«Ο Γκαίμπελς ζει!» αναφέρει ο Βαρουφάκης για δημοσίευμα που τον αφορά - enikonomia.gr
share

«Ο Γκαίμπελς ζει!» αναφέρει ο Βαρουφάκης για δημοσίευμα που τον αφορά

δημοσιεύτηκε:

Σε επικοινωνιακή καταγγελία μέσω Twitter προέβη νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο τέως υπουργός Οικονομικών Γιανης Βαρουφάκης καταγγέλλοντας για Γκαιμπελισμό ρεπορτάζ της εφημερίδας Ημερησία με τίτλο «Tο μυστικό σχέδιο για τη δραχμή – Το ραντεβού στο Κολωνάκι, ο καβγάς στο Μαξίμου» το οποίο υπογράφει ο αδερφός του στενού συνεργάτη και υπεύθυνου τύπου του Γιάννη Στουρνάρα.    

«Ο μόνος τρόπος να ξεσκεπαστεί η μαύρη προπαγάνδα των ημερών είναι, επιμένω, μέσω της διάδοσής της. Ο Γκαίμπελς ζει!» ανέφερε χαρακτηριστικά τη Δευτέρα το πρωί στο Twitter ο Γιάνης Βαρουφάκης παραθέτοντας ρεπορτάζ της Ημερησίας. 

Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για μυστικό σχέδιο για τη δραχμή. «Δεν πρόκειται να πληρώσουμε τους δανειστές, κηρύσσουμε χρεοκοπία, θα κλείσουμε τις τράπεζες και θα προχωρήσουμε σε εκτύπωση νέου νομίσματος» φέρεται σύμφωνα με τον συντάκτη του δημοσιεύματρος να δηλώνει ο κ. Βαρουφάκης.

Απαντώντας στην συνέχεια σε ερώτημα πολίτη μέσω Twitter ο οποίος έγραψε «δηλ πρόκειται για συκοφαντία?» ο τέως Υπουργός έγραψε «κάτι χειρότερο».

Νωρίτερα πάντως ο τέως Υπουργός απαντώντας σε άλλο ερώτημα πολίτη που του υπογράμμισε μέσω Twitter «με τις δηλώσεις κατα της συμφωνίας το μονο σίγουρο δυσχεραίνετε την ηδη δύσκοληθέση της χωρας μας.Αυτο επιθυμείτε;» ο Γιανης Βαρουφάκης απάντησε δεικτικά «Αυτό ακριβώς μου είχε πει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου το… 2010!» 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.