Quantcast
Ο Ιωάννης Χατζηαντωνίου επανεξελέγη Πρόεδρος της Διεθνούς Ναυτιλιακής Ένωσης - enikonomia.gr
share

Ο Ιωάννης Χατζηαντωνίου επανεξελέγη Πρόεδρος της Διεθνούς Ναυτιλιακής Ένωσης

δημοσιεύτηκε:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Γραφεία της Διεθνούς Ναυτικής Ενωσης η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, κατά την οποία, πέραν του απολογισμού του έτους 2014 και του ελέγχου των οικονομικών της, διενεργήθησαν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής. Πρόεδρος επανεξελέγη ο κ. Ιωάννης Χατζηαντωνίου. 

Η Διεθνής Ναυτική Ένωση εκπροσωπεί σήμερα το σύνολο σχεδόν των Ναυτιλιακών πρακτορείων διεθνών τακτικών γραμμών ως και κρουαζιεροπλοίων που δραστηριοποιούνται στο λιμένα Πειραιώς και συνεισφέρουν στα οργανικά έσοδα του ΟΛΠ.ΑΕ σε ποσοστό άνω του 70%.

Ο κ. Χατζηαντωνίου στην ομιλία του επεσήμανε ότι η ΔΝΕ συμπληρώνει εφέτος 93 χρόνια συνεχούς δυναμικής και γόνιμης προσφοράς στη Ναυτιλιακή κοινότητα, τον εμπορικό κόσμο αλλά και του τομέα της κρουαζιέρας.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον ΟΛΠ και στον ΣΕΠ, σχετικά με τη λειτουργικότητα των Terminals την οποία έκρινε ικανοποιητική. Αναφέρθηκε επίσης στην κύρωση από την Βουλή του φιλικού διακανονισμού ΟΛΠ -ΣΕΠ( COSCO) , η οποία όπως ανέφερε ανοίγει ουσιαστικά το δρόμο για την εκτέλεση σειράς επενδύσεων στο εμπορικό λιμάνι του Πειραιά ύψους 230 εκατομμυρίων ευρώ.

Επίσης αναφέρθηκε στην πραγματοποίηση πολλών συναντήσεων των Επιτροπών Εργασίας της Δ.Ν.Ε. «Container Terminals» ως και «Car Terminal – Κρουαζιεροπλοίων – Συμβατικών φορτίων», προς εξέταση και επίλυση διαφόρων προβλημάτων κατά την άσκηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των μελών.

Από τις διενεργηθείσες αρχαιρεσίες η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την τριετία 2015-2018, διαμορφώνεται ως ακολούθως:

Πρόεδρος : Χατζηαντωνίου Ιωάννης

Αντιπρόεδρος : Κατσίνας Περικλής

Γενικός Γραμματέας : Κωστόπουλος Φίλιππος

Ταμίας : Μπούτος Αθανάσιος

Τακτικά Μέλη : Μούσκος Κωνσταντίνος, Καρακώστας ‘Αγγελος,

Καλλίτσης Γεώργιος

Αναπληρωματικά Μέλη: Αγγελοπούλου Σμαράγδα, Δούκας Αντώνιος

 

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.