Quantcast
Ο καιρός της Δευτέρας - Αναλυτική πρόγνωση - enikonomia.gr
share

Ο καιρός της Δευτέρας – Αναλυτική πρόγνωση

δημοσιεύτηκε:

Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός τη Δευτέρα, με τοπικές βροχές και καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά.

Τις πρωινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές στις Σποράδες και την Εύβοια. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας θα σημειωθεί κυρίως στα δυτικά και νότια. Στα πελάγη θα πνέουν άνεμοι έως 5-6 μποφόρ.

Η αναλυτική πρόγνωση

Αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση του Meteo, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Τις πρωινές ώρες τοπικές βροχές ή και τοπικές καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν στις Σποράδες και την Εύβοια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Δυσμενείς πυρομετεωρολογικές συνθήκες θα επικρατήσουν τοπικά σε τμήματα των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου και την νότια Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 28 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 11 έως 32-33, στην Ήπειρο από 11 έως 31-33 βαθμούς, στην Θεσσαλία από 12 έως 32-33 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 32-34, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 30-32 βαθμούς, στις Κυκλάδες από 19 έως 30-32, στην Κρήτη από 15 έως 27-29 και στα νότια της Κρήτης έως 33-34 και τα Δωδεκάνησα από 20 έως 33-34.

Βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεως έως 5-6 μποφόρ θα πνέουν στο Ιόνιο και στο Αιγαίο.

Στην Αττική περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με τοπικές και παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.