Quantcast
Ο καιρός της Δευτέρας - enikonomia.gr
share

Ο καιρός της Δευτέρας

δημοσιεύτηκε:

Άστατος προβλέπεται ο καιρός και την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, καθώς αναμένονται νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο, ενώ βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά και βόρεια τμήματα της χώρας και στη Θεσσαλία. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Πίνδου και της Δυτικής Μακεδονίας. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες και κατά τόπους θα σημειωθούν λασποβροχές.

Η θερμοκρασία ξανά σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα (με εξαίρεση τα δυτικά), σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 9 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία, στη Θράκη από 4 έως 15, στη Θεσσαλία από 5 έως 16, στην Ήπειρο από 3 έως 12, στην Ανατολική Στερεά από 4 έως 17, στη Δυτική Στερεά από 7 έως 12, στην Πελοπόννησο από 7 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 13, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και στις Κυκλάδες από 8 έως 16, στα Δωδεκάνησα από 7 έως 17 και στην Κρήτη από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο η ελάχιστη θερμοκρασία αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ, όμως στο Βόρειο Αιγαίο από το μεσημέρι θα στραφούν σε ανατολικούς 3 έως 5 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 Μποφόρ, όμως από το πρωί στο Βόρειο Ιόνιο θα εξασθενήσουν και θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ, ενώ στο νότιο Ιόνιο θα γίνουν βορειοδυτικοί 2 έως 4 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών υπάρχει έως το πρωί στα βορειοδυτικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες και κατά τόπους θα σημειωθούν λασποβροχές. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.