Quantcast
Ο Νίκος Φίλης και ο Άδωνις Γεωργιάδης «στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου - enikonomia.gr
share

Ο Νίκος Φίλης και ο Άδωνις Γεωργιάδης «στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου

δημοσιεύτηκε:

Για τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, τη συμφωνία και τις ευθύνες για την πορεία της οικονομίας, διασταύρωσαν τα ξίφη τους ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, «στο ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Εμείς επιδιώκουμε συμφωνία» δήλωσε ο Νίκος Φίλης σε ερώτηση για την πορεία των διαπραγματεύσεων και για το ενδεχόμενο να υπάρξει συμφωνία ή και ρήξη με τους δανειστές. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε τους τέσσερις στόχους της κυβέρνησης στην διαπραγμάτευση, που είναι να μην μειωθούν οι συντάξεις και οι μισθοί, να μειωθούν τα πρωτογενή πλεονάσματα, να διευθετηθεί το θέμα του χρέους, που όπως ανέφερε είναι μη βιώσιμο, αλλά και να δοθεί ένα πακέτο για την ανάπτυξη.

Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε την άποψη ότι «δεν είμαστε κοντά σε συμφωνία. Με την αδράνεια της κυβέρνησης, είμαστε ήδη σε ύφεση. Ήδη η ελληνική οικονομία έχει χάσει 3% επειδή την κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ». Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι η ύφεση έχει έρθει γιατί η οικονομία δεν προχωρά και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «υποκρίνεται» ότι επιδιώκει την ανάπτυξη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή:

Α’ Μέρος

 

Β’ μέρος

 

Γ’ Μέρος

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.