Quantcast
Ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη: Το ηθικό τους παρά το μαρτύριο τους εξακολουθεί να είναι υψηλό - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη: Το ηθικό τους παρά το μαρτύριο τους εξακολουθεί να είναι υψηλό – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Ως “σύμβολο ενότητας” χαρακτήρισε ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη, Νίκος, τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που χάρισαν χαρά και συγκίνηση σε όλους τους Έλληνες, με την άφιξή τους στη Θεσσαλονίκη έπειτα από 167 ημέρες κράτησης στις φυλακές Αδριανούπολης.

“Τα παιδιά μας είναι κοντά μας, τα δύο παιδιά που έγιναν σύμβολο ενότητας και χαλύβδωσαν το φρόνημα και το ηθικό των Ελλήνων” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μητρετώδης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Η συγκίνηση και η φόρτιση ήταν μεγάλη και δεν είχαμε περιθώριο να μιλήσουμε περισσότερο. Ένα καλωσήρθες και τελείωσαν όλα. Έχουν μεταφερθεί προληπτικά για εξετάσεις. Το ηθικό τους παρά την ταλαιπωρία τους, το μαρτύριο τους, του εγκλεισμού χωρίς κατηγορητήριο για 167 μέρες, εξακολουθεί να είναι υψηλό” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μητρετώδης και πρόσθεσε:

“Βίωσαν έναν Γολγοθά 167 ημερών, έγκλειστοι, χωρίς επικοινωνία, χωρίς φιλικά πρόσωπα, χωρίς δραστηριότητες. Έδειξαν ήθος και λεβεντιά. Το φρόνημα τους διατηρήθηκε καθόλη τη διάρκεια της περιπέτειας τους σε υψηλό επίπεδο και όπως αρμόζει σε επαγγελματίες. Να μην γνωρίσει κανένας τέτοια περιπέτεια που γνωρίσαμε εμείς και να ζήσει το Έθνος μας ευτυχισμένες μέρες”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.