Quantcast
Ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ - Η σπόντα για τη γραβάτα, η υποδοχή με Guns n' Roses από τη στρατιωτική μπάντα και η γούρικη φανέλα - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ – Η σπόντα για τη γραβάτα, η υποδοχή με Guns n’ Roses από τη στρατιωτική μπάντα και η γούρικη φανέλα – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

«Στόχος μας είναι να γίνει η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκηςμια από τις καλύτερες εκθέσεις στον κόσμο», δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τη διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων της ΔΕΘ-Helexpo.

O κ. Μητσοτάκηςαναφέρθηκε στα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει στη Θεσσαλονίκη το γεγονός ότι υπάρχουν 170 στρέμματα μέσα στην καρδιά της πόλης τα οποία, μέσα από ένα σημαντικό έργο αναβάθμισης στην κατεύθυνση της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής και της διαμόρφωσης χώρων πρασίνου, θα αποτελούν ολοένα και περισσότερο σημείο αναφοράς για την κοινωνική, επιχειρηματική και αθλητική ζωή της πόλης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζήκας ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για τη στήριξή του στη διεθνή έκθεση και στάθηκε ιδιαίτερα στις εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη από τις πρώτες κιόλας μέρες της νέας κυβέρνησης που αφορούν στην αναβάθμιση του ρόλου της ΔΕΘ και τη δημιουργία χώρων πρασίνου, γεγονός που θα τονώσει ακόμη περισσότερο τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ΔΕΘ έναντι των ανταγωνιστών της.

Τα περίπτερα της ΔΕΘ επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός

Τα περίπτερα της ΔΕΘ επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η πρώτη στάση έγινε στο περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπου τον υποδέχθηκε ο υπουργός, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Δείτε το βίντεο από το ΟΡΕΝ:

H υποδοχή έγινε υπό τα… σαλπίσματα της στρατιωτικής μπάντας, που έπαιζε το αγαπημένο, κατά δήλωσή του, τραγούδι των Guns n’ Roses, το «Paradise City». Στο παρελθόν ο Πρωθυπουργός είχε δηλώσει ότι το συγκεκριμένο τραγούδι είναι ορισμένος ήχος κλήσης στο κινητό του.

Ο κ. Μητσοτάκης παρακολούθησε επίδειξη ανδρών των ειδικών δυνάμεων του στρατού, οι οποίοι έκαναν άσκηση με σχοινιά.

Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός κατευθύνθηκε στο περίπτερο της Πυροσβεστικής, όπου τον υποδέχτηκε ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τους πυροσβέστες για την τιτάνια προσπάθεια στην κατάσβεση των πυρκαγιών του καλοκαιριού και εξήρε την συμβολή του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

Τα περίπτερα των ομάδων – Η γούρικη φανέλα “prime minister”

Τα περίπτερο της ΠΑΕ Άρης επισκέφθηκε στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός.

Εκεί τον υποδέχθηκε ο Θεόδωρος Καρυπίδης. Ο κ. Καρυπίδης του δώρισε για γούρι όπως είπε, όπως και πέρσι, μία φανέλα της ομάδας η οποία αυτή την φορά έγραφε «prime minister» και είχε τον αριθμό 1.

Επισκέφθηκε το περίπτερο του Ηρακλή όπου ευχήθηκε καλή επιτυχία στα στελέχη και εκείνη με την σειρά του δώρισαν μία φανέλα της ομάδας.

Το περίπτερο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ακολούθησε. Εκεί τον υποδέχθηκε ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου Γιώργος Κούδας.

«Ήσουν γουρλής την προηγούμενη φορά» του είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον κ. Κούδα να του δίνει με την σειρά του μια αναμνηστική πλακέτα με το σήμα της ομάδας.

Ο κ. Μητσοτάκης αφού ευχαρίστησε τον κ,. Κούδα για τον δώρο του είπε: «Γρήγορα στο νέο γήπεδο. Θα τα πούμε το βράδυ. Θα έχετε την αμέριστή στήριξή μας να προχωρήσουμε γρήγορα».

Πηγή: ΑΠΕ, Voria.gr, thestival.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.