Quantcast
Ο ΣΥΡΙΖΑ για την απόπειρα νοθείας στις εκλογές της ΑΔΕΔΥ - enikonomia.gr
share

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την απόπειρα νοθείας στις εκλογές της ΑΔΕΔΥ

δημοσιεύτηκε:

“Η λαθροχειρία που επιχείρησε η ΔΑΚΕ στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ αποτελεί τη χειρότερη μορφή παλαιοκοκομματισμού, ενώ παραπέμπει ευθέως σε πρακτικές από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιστορίας του συνδικαλιστικού κινήματος” τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά “ο στενότατος συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και γραμματέας οργανωτικού της ΝΔ, Βασίλης Σπανάκης, έστειλε «αντικαταστάτη» στην ψηφοφορία για το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, στο οποίο ο ίδιος, επίσης μέλος της ΔΑΚΕ, ήταν σύνεδρος από την Ομοσπονδία των Εφοριακών.

Για… κακή του τύχη, όμως, ο «αντικαταστάτης», ο οποίος επιχείρησε να διπλοψηφίσει με το διαβατήριο του κ. Σπανάκη έγινε αντιληπτός, με αποτέλεσμα να αποτραπεί η απόπειρα πλαστοπροσωπίας και νοθείας των εκλογών και ο εν λόγω να συλληφθεί επ’ αυτοφόρω.

Ρωτάμε ευθέως τον πρόεδρο της ΝΔ. Κυριάκο Μητσοτάκη, αν στη «συμφωνία αλήθειας» που υπόσχεται περιλαμβάνονται, εκτός από τις απολύσεις και τη διάλυση του κράτους πρόνοιας, η καλπονοθεία και η πλαστοπροσωπία. Κατά τα άλλα, για όλα «φταίει ο συνδικαλισμός της Αριστεράς».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.