Quantcast
ΟΓΑ: Ενίσχυση του κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας - enikonomia.gr
share

ΟΓΑ: Ενίσχυση του κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας

δημοσιεύτηκε:

Την ενίσχυση του κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης Νικαίας συμφώνησαν σε συνάντηση που είχαν ο Υποδιοικητής του ΟΓΑ και Δημοτικός Σύμβουλος Νίκαιας κ. Κανέλλος Τούντας και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος.

 

Σημαντικό έργο
Ο Μητροπολίτης ενημέρωσε τον κ. Τούντα για το έργο που επιτελείται στη Μητρόπολη, καθώς καθημερινά 1.600 άτομα συμμετέχουν στα 15 συσσίτια της ενορίας, ενώ 3.000 οικογένειες είναι εγγεγραμμένες στον Τομέα Πρόνοιας της Μητρόπολης και τους παρέχεται βοήθεια, τόσο οικονομική, όσο και σε τρόφιμα, φάρμακα και ρουχισμό.
Επιπλέον, όπως επεσήμανε ο κ. Αλέξιος, άλλα 2.500 άτομα συμμετέχουν στα συσσίτια που ετοιμάζουν οι 40 ενορίες της Μητρόπολης, η οποία αποτελείται από 7 Δήμους.

 

Εμπρακτη συμπαράσταση
Ο Υποδιοικητής του ΟΓΑ και Δημοτικός Σύμβουλος Νίκαιας εξέφρασε την κατανόηση του στο έργο αυτό που επιτελεί η Μητρόπολη και επεσήμανε πως θα βρίσκεται δίπλα τους δείχνοντας και εμπράκτως το ενδιαφέρον του. Μάλιστα, ο κ. Τούντας, ενόψει και των εορτών των Χριστουγέννων ανέλαβε πρωτοβουλία και ύστερα από συνεννόηση του με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς, φρέσκα φρούτα (μήλα) θα παραδοθούν τις επόμενες μέρες στη Μητρόπολη, ενώ κατόπιν επικοινωνίας του με συνεταιρισμούς ορυζων της Β. Ελλάδας, τις προσεχείς ημέρες, θα διανεμηθεί και ρύζι.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.